Covid-19 – Vaccineringarna är inte nyttiga och medför enbart risker

S. V. Subramanian och Akhil Kumar rapporterar via National Center for Biotechnology Information i USA att ökningar i COVID-19 saknar ett samband med nivåer av vaccinering mätt över 68 länder och 2947 län i USA.

Slutsats: Vaccineringarna hjälper inte men medför enbart risker.

Hur stora är då riskerna?

Läkemedelsverket – Veckovis sammanställning av inrapporterade misstänkta biverkningar för coronavaccinerna Tre olika vacciner redovisas.

Summa 306 misstänkt dödade av vaccinering … hittills alltså … men hur bra detta stämmer och vad som kommer hända inom två tre år vet vi inte, eftersom det rör sig om experimentvaccin.

Enligt Socialstyrelsens dödsorsaksstatistik är antalet som har registrerats som döda i Covid-19 i Sverige år 2020  9’441 stycken, varav 7’838 stycken var över 69 år, där jag bedömmer risktagningen som fullt rimlig.

Men av barn mellan 10-19 år så är det endast ca 3 stycken som har dött i Covid-19, förmodligen väldigt sköra barn.

När ska Sveriges regering börja blåsa i visselpipan för att vaccinering av barn sannolikt kommer medföra allvarliga biverkningar och död av fullt friska barn?

Frågan är om det räcker att ersätta dem redan nästa val? De verkar vara helt faktaresistenta och farliga för barnen och för demokratin. Känner du människor med makt? Hjälp då till att upplysa dem om faran för barnen! Alla vuxna har inte förtjänat det, men rädda barnens liv och hälsa! De är helt oskyldiga. Länka och dela!

 

En reaktion till “Covid-19 – Vaccineringarna är inte nyttiga och medför enbart risker

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s