Kajsa Ekis Ekman har skrivit en bok om könsidentitet

Bild på Kajsa Ekis Ekman
Kajsa Ekis Ekman

Jag har tidigare skrivit om könsdysfori genom Sven Román och Selma Gamaleldin. Förmodligen kommer Kajsa Ekis Ekmans bok Om könets existens : tankar om den nya synen på kön intressera dem särskilt mycket.

Hur Ekman kan se yngre ut för varje gång man får syn på henne är ett mysterium. Denna gång när jag saknar hennes energi, efter upptäckten av bisarra förhållanden i Vänsterpartiet, samt bisarra samtal med radikalfeminister om enhet och socialism, eftersom jag inte heller vill bli förtryckt p.g.a. min identitet, så söker jag upp Ekis i ett Youtubeklipp från Nyhetsmorgon på TV4. Hon är en riktig pärla. En riktig drottning med skarp hjärna.

På tal om identitet och kön så möter jag ständigt utlänningar i Sverige som s.a.s. har ”mitt” jobb. Både män och kvinnor. Jag önskar dem och deras hemländer allt gott i världen, men om någon i vänstern undrar var rasismen kommer ifrån så är det från den EU-politik som tycks kräva hög arbetslöshet och öppna gränser. I detta spektakel uppkommer dessutom ofta en känsla av förtryck hos människor med utländsk bakgrund som är i liknande situation som mig.

Hade folket och vänstern unisont stått i opposition till EU-partierna och den höga arbetslösheten, och om vi hade delat på jobben och inkomsterna med utlänningarna väl vid makten, så hade V inte fått bära hundhuvudet för den allt sämre välfärden och  Sverigedemokraterna hade nog haft det extremt svårt att lura folk att rösta på den klandervärda högeralliansen som vill göra samhället ännu mera ojämlikt, tror jag.

Men samtidigt får jag gratulera Vänsterns identitetspolitiker för utan dem hade jag sannolikt inte skrattat så gott ihop med min coach, efter jag hittade på det här:

När jag efter hundratals jobbansökningar utan svar beslutar mig för att morfa mitt ansikte genom FaceApp och söker som en 20 år yngre kvinna så får jag svar direkt på e-post från den vite man som är chef. Att jag är ”privilegierad” stämmer alltså inte. Det är yngre kvinnor som är privilegierade i det här fallet.

Jag får även höra av en f.d. kollega som blivit hög chef att inte ens han skulle ha någon chans om han blev arbetslös idag. Jodå. Det stämmer. Vita män i 50-årsåldern kan bli förtryckta som individer också. Han är privilegierad idag, men i morgon kan han vara förtryckt.

Vi som är förtryckta, eller riskerar att bli det, bör inte sälla oss till identitära grupper, men skapa enhet och medkänsla med varann! Tycker ni inte det? Om ni, mot förmodan, vill att jag ska bli identitetspolitiker och sälla mig till ”min identitet” så kommer det inte bli vackert för radikalfeministerna i längden kan jag lova … även om det lockar i mörka stunder att placera alla radikalfeministiska identitetspolitiker i ”arbetsläger” och göra diverse ”medicinska” utdragna experiment på dem, i alla fall tills meditationen sätter ljuset på ondskan och skapar ljus.

Bild på Martin i kungakrona och kungamantel
Barnens konung?

Trots det svenska samhällets idioti, lever jag ett mycket gott liv och är nog gladare än de allra flesta. Det är den positiva konstruktiva attityden som är källan till min lycka. Även komedin och satiren som jag skapar ibland gör mig lycklig, eftersom det är roligare att skratta än att gråta.

Om man är den man känner sig så är jag alltså redan statsminister/kung. Tycker du att jag har rätt att vara det så rösta på Vetenskapliga partiet så att det blir sant i verkligheten också! Tim som har haft problem med droger tycker faktiskt redan att jag är kungen.

Hej! Jag heter Sofia och är 6 år. Vill ni leka med mig?

På samma vis är en barnvåldtäktsman som vill gå in på damernas avdelning på Simhallen gratis alltså Sofia 6 år … Om du tycker det så rösta på det identitetspolitiska radikalfeministiska Vänsterpartiet så kommer snart alla acceptera att barnvåldtäktsmän kan heta diverse flicknamn och vara 6 år!

Annars rekommenderar jag starkt att vi försöker bli otroligt motiverade att skapa en hederlig ”klassisk vänster” som kan ersätta pseudovänstern och sedan kan se sig själv i spegeln med ett gott eftermäle. Vetenskapliga partiet är redan en ”klassisk vänster” Välkomna!

En reaktion till “Kajsa Ekis Ekman har skrivit en bok om könsidentitet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s