Dokument för utskrift – Beslutsunderlag kring Covid-19 och vaccination

I min e-post fick jag en pdf-fil på sex sidor, från vad jag bedömer vara en mycket vis man som är en riktig problemlösare. Dokumentet verkar hålla sig till samma statistik som jag själv har funnit. 

Det är lätt att förstå text och diagram och jag bedömer att det är en utmärkt sammanfattning för alla som vill ta injektionerna, eller tvekar, eller vill informera sina kompisar eller elever i skolan, eller nära och kära, om hur stora riskerna verkar vara enligt statistiken.

Beslutsunderlag kring vaccinering_2021-10-30.pdf

Är man läskunnig, vilket de flesta barn över 7 år är idag, så kan inte ens barnen beskylla sjukvården för ev. biverkningar, så vida de inte tvingades med våld. Det är alltså en medveten kalkylerad frivillig risk som varje individ tar, eller inte tar, efter varje individ har läst denna pdf och har förstått den.

Det är dessutom ett utmärkt sätt att friskriva sig från skuld och kanske slippa straff, t.ex. om man t.ex. är journalist, lärare eller sjuksköterska.

Om den skada som kommer åsamkas barnen, genom experimentvaccineringen, blir allvarlig, kan straffet, vid en ev. folkdomstol, förmodligen utebli om man har evidens för att man informerade barnen grundligt.

Vill en individ ta risken att skadas för livet eller dö, trots medvetenhet om denna information, så har individen alltså gjort ett aktivt medvetet val.

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s