Sverigedemokraterna gör en insats för folkhälsan?

Markus Wiechel, Mats Nordberg, Lars Andersson och Alexander Christiansson i Sverigedemokraterna tycks visa gott mod och ledarskap. De tycks vid första anblicken göra en insats för folkhälsan. ”Kvalitativ kost inom offentlig verksamhet” heter motionen till riksdagen.

Denna ljusglimt läser jag om genom Annika Dahlqvists blogg, men hur kommer det läkemedelsindustriella komplexet ev. reagera på friskare människor? SD hotar ju för bövelen ruljansen!

Det är faktiskt litegrann som när schyssta presidenter och statsministrar börja orera om fred på Jorden. Fred skulle ju stoppa både död och det militärindustriella komplexets krigsförbrytare-ruljans.

Eller vet SD:arna redan om att de kommer bli piskade av de högervridna och vänstervridna  radikalfeministerna i de andra partierna, medelst argumentationsfelet skuld genom sammankoppling? Dricker de nubbe allihop?

SD:arna vet kanske redan att de inte kommer få igenom motionen? – Vad är då poängen med att lägga den? Är även detta symbolpolitik och godhetssignalerande, precis som Miljöpartiets nya tuggummiskatt?

Du slutar att idissla tuggummi, eller så betalar du och ser glad ut, medan politikerna inkasserar fett arvode för de meningslösa motionerna, samt flyger förstaklass iförda narcissistiskt stylade munskydd som vi alla vet inte är byggda för att filtrera bort virus.

Kanske har Livsmedelsverkets Sara Johansson & Jorun Sanner-Färnstrand, eller insiktskonsulterna Maria Hedengren och Anna Wärngård Ipsos som skrivit ”HUR SER BESLUTSFATTARE PÅ DE OFFENTLIGA MÅLTIDERNA?” ev. några åsikter om det här? Eventuella svar kommer publiceras i kommentarsfältet.

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s