Nästa dödliga virus som ska läckas ut eller ska injiceras kan bli Marburgvirus eller Ebolavirus

Bild på elaka genierExakt vad kriminella psykopater planerar, eller vad de redan har satt i verket, kan vi givetvis aldrig veta, men vi vet att de gillar makt och pengar, samt att dagens makthavare lyder dem, samt att de antingen inte vill veta hur många som dör, inte vill veta vilka lagar de bryter, eller inte bryr sig om hur många de dödar i processen.

Marburgviruset är en mycket trolig kandidat vid nästa läckage ur ett laboratorium. Marburgviruset har läckt ut ur laboratorium förut.

Från juni 2005 rapporteras om kanadensiska djurförsök på makaker där ett vaccin gjorde aporna motståndskraftiga mot överföringar av marburgvirus och ebolavirus, vilket innebär att samma kriminella psykopater då kan sälja vacciner och skinna oss alla på ännu mer pengar än vad de har gjort hittills på andra virus.

Inga problem. Fortsätt skjuta i er psykopaternas injektioner och fortsätt spankulera omkring i folksamlingar utan vettig HEPA-mask! Ni kommer  eventuellt göra den överbefolkade planetens utrotningshotade arter en mycket stor tjänst.

Mer intressant:

Complete exchange between Sen. Rand Paul and Dr. Anthony Fauci

Newt Gingrich blasts ‘dishonest’ Fauci: He hides behind word games

Bill Maher Skeptical Of Booster Shot & Big Pharma

No, Gaddafi didn’t predict coronavirus, but did talk about viruses and vaccines

Hur kan man skydda sig från dessa onda genier?

Jag föreslår för alla som är sköra olika profylax som rekommenderas av olika läkare och mikrobiologer, samt att ta vitaminer och mineraler som stärker immunförsvaret och att bära lämplig mask som faktiskt filtrerar bort små partiklar som virus lite effektivare.

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s