Covid-19 – Hur många med biverkningen rastlöst rektum tar självmord i Sverige?

Bild på bajsnödig hundRestless anal syndrome” av Covid-19. Hur många rastlösa rektum har det varit runtom i Sverige? Hur många har i panik tagit självmord p.g.a. att ständigt vara bajsnödiga? Svårt att veta med säkerhet.

Hur kommer det rapporteras i statistiken? Ingen som vet och vad kommer det stå på gravstenen? ”Tog sprutan p.g.a. påtryckningar. Dog riktigt bajsnödig”? Som tur är verkar det kunna ”tränas bort”. Hur då? Massage i ändtarmen med jättedildo? Man undrar, men som tur är så har vi i Sverige åtminstone Analdoktorn och ca 20 andra läkare som förmodligen inte kommer orsaka syndromet, men kanske rentutav kan bota de som har drabbats?

Man kan ev. relativisera lidandet med att ”det är skillnad på skit och skit” och att det alltså är fler som lider på olika vis p.g.a. problem i samma region och att detta i de allra flesta fall är helt självförvållat. För det är ändå så att den som vill ha mer evidens kan söka upp dem på nätet, ja förutom hunden på bilden då, som är helt beroende av vad veterinären, husse eller matte serverar.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s