Therese Viklund tror att Läkemedelsverket mörkar statistik om Covid-19

Thommy Viklund – Död med hjärnblödning 14 dagar efter vaccineringen. Therese Viklund berättar om sin bror. Therese känner sig lurad och känner att Läkemedelsverket mörkar statistiken och tycker att det ger henne en otäck känsla. Hon har nu inget förtroende till Läkemedelsverkets statistik.

Jag har tidigare tittat på statistiken och även påtalat att dessa siffror kan vara felaktiga och hur mycket de kan vara felaktiga. Vi vet inte heller slutet på det här, eftersom det är experimentella vaccin.

Intervjuaren nämner att endast Vänsterpartiet ställer sig emot tvångsvaccinationer i Riksdagen. Tänk att endast dessa extrema identitetspolitiker och radikalfeminister som vill öppna gränserna för icke-barn, sekterister, terrorister och icke-flyktingar är det enda partiet över 4% som motsätter sig detta! Vem vill välja mellan pest eller kolera?

Detta gör mig ännu mera motiverad att valsamverka brett mot 4%-spärren, samt ännu mera bestört att endast Vetenskapliga partiet är med på detta ännu. Var är alla andra? Mobilisera, men för helvete INTE på de plattformar som ägs av de som ligger bakom spektaklet! Ställ upp, ställ upp rätt, eller förbli en lort!

 

Annons

En reaktion till “Therese Viklund tror att Läkemedelsverket mörkar statistik om Covid-19

  1. Det kan vara så att det pågår ett mycket medvetet folkmord. Vissa partier av injektionerna verkar vara förgiftade enligt följande data. https://rumble.com/vptqk3-ystein-rnne-211-bevisen-del-2.html?mref=6zof&mc=dgip3&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=oysteinronne&ep=2

    Om detta stämmer så är det en slags rysk roulette som pågår. 1 på 200 batcher är förgiftade.
    Lite förenklat ger 1 spruta ca 1/200 = 0,5% risk att drabbas, 2 sprutor 1% risk o.s.v. Allteftersom nya varianter kommer blir det sannolikt fler och fler sprutor.

    Om vi antar att de vill att vi ska ta 4 sprutor per år så blir det ca 2% chans att drabbas per år. På tio år blir det 20% chans att drabbas, men eftersom folkmordet sker långsamt så blir det väl lite som för hönor som plötsligt saknar en och annan väninna i hönsgården, då och då.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s