Det närmaste vi kommer en vetenskaplig debatt om SARS-CoV-2 & Covid-19

Geert Vanden Bossche har länge sökt en öppen vetenskaplig diskussion, men får den inte. Likväl möts två olika ståndpunkter i detta klipp och det är mycket intressant. Det är två olika forskare som syns i klippet. Geert Vanden Bossche & Paul Offit, vilket gör att du kan avgöra vem av dem som du vill tro på.

Bossche får sista ordet, men jag tror inte att det beror på att Offit inte var inbjuden. Tvärtom så verkar Bossche önska sig en sådan debatt.

Jag hoppas jag att Bossche har fel, och Offit har rätt, men misstänker tyvärr att Bossche har rätt. Det Bossche ev. kan har missat kan vara motivationsgrunden bakom att göra fel, tror jag, men detta är ju inte heller hans kompetensområde.

Motivationsgrunden att driva fram och driva på en konstant pandemi kan ha med både vaccinförsäljning och PCR-test-försäljning att göra, men det kan även vara en liten del av en totalitär plan om världsherravälde.

Har planer på världsherravälde funnits förut? Javisst. Narcissism och psykopati är inga ovanligheter och de hör intimt samman. Man ska inte i onödan dra paralleller till Hitlertyskland och riskera att göra sig skyldig till det ohållbara nazistargument, men när parallellerna blir väldigt tydliga och mänskligheten står inför en stor fara så kan det givetvis vara på sin plats!

Catherine Austin Fitts globala teknokrati-teori gör att man kan dra paralleller till Hitlertyskland. Sådana paralleller gör även den berömde advokaten Reiner Fuellmich som fick Volkswagen på fall i USA efter deras fusk. Här den världsberömde juristen Reiner Fuellmich i en intervju med Ulf Bittner.

Läkemedelsjätten Pfizer verkar vilja dölja vad de har gjort gör ju absolut att man kan tro att det ligger en hund begraven i denna soppa, men samtidigt är det hoppfullt. Kejsaren är naken och alla kan nu se det.

Fuellmich är säker på att vi kommer få fast alla brottslingar, men själv tror jag inte det är möjligt utan en demokratisk revolution och det är därför jag återigen poängterar vikten av din egen aktivitet och ditt nya partis valsamverkan.

Ha dock inget hopp till ljugande idioter som inte aktivt valsamverkar för att ta sig förbi 4%, eller inte vill lyssna på förnuft och känsla!

Gör om och gör rätt! Välkommen med din förnuftiga aktivitet, eller förbli en lort! Är det detta som blir ditt passiva eftermäle? En passiv lort? Är det du vill, eller vad vill du egentligen? Meditera på det! – Ja. Jag talar om dig.

Tycker du att jag ska linda in det mer ödmjukt och stryka dig medhårs när du ger fel genom din passivitet? Det vore väl inte så ödmjukt inför de barn du medverkar till att massmörda genom din passivitet, eller hur? Men ok. Jag gör det för barnen. – Snälla du, gör något för barnen och för Sverige, med socker på och klapp på kinden!

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s