Hej Robin & hela Skiftet! – Vetenskapliga partiet har samma grundvärderingar som Skiftet

Hej Robin!

Trevligt att Skiftet finns. Vetenskapliga partiet har samma grundvärderingar som Skiftet och det är därför vi gärna vill ”recycla” Facebook, Instagram och Twitter, samt andra plattformar som listas av vänstermannen Richard Stallman, men jag förstår att ni på Skiftet känner att ni måste använda dem och det är helt ok. Vi har också övervägt detta, eftersom så många människor använder dessa, men ägarna till dessa plattformar vill inte se vårt gemensamma skifte alls, och är emot flera av våra grundvärderingar i realiteten och de lurar oss genom sina plattformar, d.v.s. driver på motsatsen. Ni kan redan vara deboostade och shadowbannade på deras plattformar, eller placerade i bubblor som gör ert blinda och utnyttjade, helt utan att veta om det, eftersom dessa plattformar inte är transparenta.
Vetenskapliga partiet använder öppna fria plattformar som Linux Mint, Firefox+NoScript, Tor-browser, WordPress.com, Internet Archive, m.m. – Varför? Jo. Vi upplever skaparna av dessa plattformar och funktionerna som etiskt medvetna och mer karaktärsfasta och i linje med våra gemensamma grundvärderingar. WordPress.com går t.ex. att ställa om så att människor inte enbart kan läsa bloggen, men även kan kommentera anonymt via en Tor-browser, helt utan att köra Googles spionerande JavaScripts.
Jag hjälper er gärna att ställa om och att skifta folk till bättre växlar. Det kommer ta en stund att skifta folk till bättre plattformar, men det kan inte bli rätt om vi inte gör rätt. Vi kommer ha en installationsfest för folks gamla datorer i Växjö snart om folk i Växjö med omnejd är intresserade. Jag utbildar gärna folk i att använda dem. Reuse, redude, recycle! Refuse, react, respond! Anmäl er i kommentarsfältet nedan! Ni kan även bjuda in mig att föreläsa på liknade event.
Bifoga gärna telefonnummer (som vi inte publicerar) eller boka gärna in ett möte med oss via Jitsi Meet, vilket är ett öppet fritt system som inte registrerar dig som användare.
Postar även detta brev på Vetenskapliga partiet, för man vet aldrig vad era okända dolda plattformar gör med er e-post och då har ni kanske en chans att se det ändå.

Exakt hur är Vetenskapliga partiets vision likt Skiftets?

Vi är, precis som Skiftet, för ett mer jämlikt samhälle. Vetenskapliga partiet vill, p.g.a. barnens trygghet och vetenskapliga metastudier som pekar på lägre mordfrekvens i mer jämlika samhällen, skapa ett Sverige där folket upplever fördelningspolitiken som mer rättvis. Vi anser att detta innebär ett Swexit med målet nordiskt samarbete och därefter en förmögenhetsfördelning genom progressiv beskattning, låg arbetslöshet genom solidarisk arbetsfördelning och rättvis inkomstfördelning.
Vi anser oss ligga socialpolitiskt till vänster om Vänsterpartiet, för vi skulle ALDRIG sätta oss i knät på sossarnas kanslihushöger eller dagens centerpartister, men vill stå i opposition tills folket väljer klassisk vänsterpolitik på riktigt, för annars förvirrar man folket och då får man bära hundhuvudet för dagens högerpolitik inför folket.
Vetenskapliga partiet vill skapa ett jämställt samhälle, helt utan att påtvinga människor ett biologiskt onaturligt beteende, även om vi har tolerans och medkännande för de som avviker från normen. Vi tror att ett mer jämställt samhälle uppkommer genom klassisk vänsterpolitik, men att dagens falska vänsterpolitik motverkar detta, genom en vilja att regera till vilket pris som helst, samt att vänstern repellerar arbetarklass och konservativt lagda genom överdrivet fokus på sexualitet, kvotering, samt repellerar män och kvinnor genom radikalfeminism och en vettlös identitetspolitik, vilket säkert applåderas av SD:s egna identitetspolitiker i lönndom, eftersom de vinner mandat på sådan vänsterpolitik. Varje klassisk heterosexuell vänsterman eller vänsterkvinna kan på så vis lätt bli en motståndare i ren protest, vilket är olyckligt för vänstern och heller inte leder till klassisk vänsterpolitik.
P.g.a. vetenskapsmäns varningar vill Vetenskapliga partiet skapa ett ekologiskt hållbart Sverige, samt bojkotta miljöbovar internationellt genom höjda tullmurar, samt sänka dem för de som skiftar till rätt växel. Vi anser att vi måste se till att både konsumtion och population är i balans med naturen. Mänskligheten får INTE bli likt en ständigt tillväxande cancer-böld på naturen, men måste komma i balans med den! Ekonomister och sekterister i Miljöpartiet kan inte (eller vill inte) förstå effekten av exponentialfunktion på population. Även Vänsterpartiets sekterism-vurmare verkar ha svårt att förstå detta, eftersom de gynnar extrem sekterism, vilket klassisk vänster brukade bekämpa.
Vetenskapliga partiet vill att all demokratisk makt skall utgå från folket genom initiativrätt och beslutande folkomröstningar som i Schweiz. Vi vill även införa demokratiutbildning och demokratikörkort, så att folket kan förstå vad som är evident sanning och vad som är sanslös lögn. Detta för att undergräva monopolkapitalismens masspsykotiska mediemakt över folkets sinnen, för annars räcker inte direktdemokrati.
Vetenskapliga partiet går till val genom Valsamverkanspartiet, där även alla i Skiftet är inbjudna genom nya eller gamla små vänsterpartier. Det är bara en sak vi inte vill ha med och det är skenheliga politiker som utesluter äkta vänstermänniskor ur sina partier på lögnaktiga grunder. Dessa psykopater, som kallar sig ”vänster”, kan nämligen aldrig skapa trovärdighet för vår valsamverkan. De är våra motståndare för de kommer aldrig kunna skapa ett brett stöd från arbetarklassen.
Med vänliga hälsningar
Martin Gustavsson
Vetenskapliga partiet
som går till val via Valsamverkanspartiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s