Covid-19 – Satir & Allegori – Pfizer och FDA i USA och de platformar som censurerar ”Fake News”

”What the FDA is Like” från Awaken with JP… via Rumble & via Youtube (där den kan fortfarande översättas automatiskt till svenska för er med hörselproblem). Den Satiriska allegorin, som GIVETVIS är ”fake news”, handlar om att det fantastiska monopolkapitalistiska läkemedelsbolaget Pfizer vill gömma dokument om ”vaccinet” i 55 år.

Blir satiren censurerad så blir jag mycket förvånad, för det fantastiska Google och deras stolta ägare har säkert humor tror jag. JP kör dessutom Googles Javaskripts på alla sina sidor och egentligen pratar JP alltså om godis, inte alls om vaccin eller vaccinering.

På tal om Google så fick jag precis ett e-post-meddelande om att jag ska respektera Google’s nya och uppdaterade användarvillkor… Respekt är ett intressant ord, eftersom de används på åtminstone tre olika sätt, enligt Joel Feinberg.

Själv har jag sådan vördnad att stå inför någonting extraordinärt och sublimt som Google och deras ägare. Google kan knappast jämföras med något annat. Google är som den storebror som jag alltid saknat. Respekt m.a.p. ”rädsla” har jag inte. Måste vara min meditation. Man är väl likt någon slags japansk maraton-munk kanske?

”Trägen vinner” som några kvinnor påpekade häromdagen. Munkarna håller tydligen på i 7 år och jag har hållit på sedan 2002… Att jag ”vinner” betvivlar jag, men det är trevligt att försöka göra det man tror är rätt sak att göra. Prova! Varje dag med mening och mål, samt lycka, är inte illa. Tänk så många som saknar detta! Varför ska du fortsätta vara en av dem?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s