Konspirationsteoretikern Tims utskällning av vaccinpass-idioterna som ”nazister” som är för ”apartheid”

Hur kan Tim på TV Tim Sweden, denna Trump-dyrkande konspirationsteoretiker [låt oss skratta åt detta kontrollord], hur kan Tim fördöma detta fantastiska vaccinpass som ”nazism” och ”apartheid”?

Själv ser jag på Trump-gänget och Hillary-gänget likt pest och kolera. Inget som jag egentligen tror att varken Tim eller hans vänner vill ha i längden, när de väl ser konsekvenserna av korrupt egennyttig sjukdom som gynnar de allra rikaste, men skapar oerhörd ojämlikhet och fattigdom hos andra. Nej. De där korrumperade gängen är inga altruistiska duvungar alls.

Men till saken! Använder Tim en hållbar vetenskapligt grundad logik i sina liknelser? Är hans ilska befogad?

Visst framför Tim en annan logik och andra liknelser än fulmediernas utstuderade propaganda, men Tims logik, uttryckt på hans speciella vis med Stockholmsdialekt, verkar faktiskt relativt vetenskaplig, när jag jämför med andra forskare.

Inte ens det tragikomiska faktumet att ”Omicron”, den allra senaste ”varianten”, kan göras om till ”moronic” kommer förmodligen ha någon betydelse. Tims familj och hans kamrater kommer nog aldrig förstå hans förtvivlan och sorg som kommer ut i ilska. Det är med stor sannolikt kört för dem, om inte redan nu, så inom en snar framtid. Varför då?

Carl-Sagan-80x80”En av de sorgligaste lärdomarna i historien är följande: Om vi har blivit lurade tillräckligt länge tenderar vi att förtränga varje evidens på lurendrejeri. Lurendrejeriet har fångat oss. När du väl ger en charlatan kraft över dig, får du nästan aldrig tillbaka den.”
/Carl Sagan

Inte ens denna utmärkta film om masspsykos kommer ha någon betydelse. De kommer inte vilja förstå vad soldathandboken säger om psykologiskt försvar, ens om Tim läser det 10 gånger för dem, tror inte jag, men om Tim har medkänsla med dem så kanske han bör försöka ändå, inte skälla på dem, för då blir det obehagligt och vad är behagligare? – Jo, behagligare är sannolikt bänka sig framför charlatanerna i fulmedia och suga på tummen.

De människor med kompetens, som vill säga något annat än den inslagna agendan, kommer inte ut genom fulmedierna, p.g.a. de som kontrollerar dem, men jag rekommenderar Folkets Radio!  … och även podden Modiga Människor där en del läkare kommer fram.

En annan sak de kan göra är att titta på statistik om dödlighet. Dödligheten var otroligt låg 2020 om man nu faktiskt trodde att vi hade en ”pandemi” och detta trots att man fullt medvetet mördade många gamla genom dåligt skydd och dålig vård. Dödligheten verkar bli mycket låg i år, förmodligen eftersom morden avdödade många gamla och svaga förra året, men ändå är det en s.k. ”pandemi”… Jaså?

Jo Tim. Du har förmodligen ganska rätt. Dina vänner och kamrater är verkligen vilseledda. Det måste man vara om man bänkar sig och vill tro på fulmedierna, eller sticker sig i onödan, när man redan är skyddad. Är det Tim och jag som är galna konspirationsteoretiker och idioter, så är det väl oerhört märkligt att vi är så pass många som är det, inkl. läkare och forskare (!!!)

Vill påpeka att jag hade tur på de svåra uppgifterna på tekniskt gymnasium, vilket kan tyda på en mycket god förmåga att se samband, om det nu mot förmodan skulle kunna hjälpa några av Tims vänner och familj att vakna upp ur sin törnrosasömn? Och vaknar de inte så se då till att ha något slags skydd mot dessa nazister och apartheid-förespråkare!

Bild på djävulsk sjuksköterska med jättespruta, text mot vaccintvång och patroner (skapad med bilder från Pixabay)

För vad lärde vi oss av judarna som gjorde motstånd mot alla nassar och Dr. Mengeles medicinska experiment? Jo. Vi lärde oss att de som gjorde motstånd hade högre överlevnad än de som accepterade pass och davidsstjärnor.

En annan sak vi lärde oss är att väldigt många av dessa nassar fick dingla i snaran. Vi lärde oss också att det var för få av nassarna och deras medlöpare som fick dingla, eftersom dagens nassar och apartheid-förespråkare inte verkar vara rädda alls.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s