Läkaren Sture Blomberg har en ny blogg + cytokinstorm och spikprotein

Jag har skrivit om Sture Blomberg tidigare. Men när svenska läkare undersöker på ett sätt som inte gynnar vaccinproducenterna så blir de tydligen nedstängda genom vissa bloggsystem som är kopplade till dem. Blomberg förlorade då sannolikt många inlägg, tror jag, inlägg som sannolikt inte fanns som backup på Internet Archive, eller som han själv inte hade sparat.

Men nu har Blomberg en ny blogg som heter Tro, vetande och vetenskap. Blomberg är dessutom medicinsk volontär för den internationella hjälporganisationen Operation smile som utför kostnadsfria operationer på barn och vuxna med läpp-, käk- och gomspalt. Det är via en annan karaktärsvast läkare, Annika Dahlqvist, som jag läser detta.

Ett inlägg som jag tycker verkar särskilt intressant eftersom jag tror mig ha haft Covid-19 är:

Cirkulerande spikproteiner (S1) och skador på hjärnan #14 

”Det är väl känt att patienter som haft symptomgivande COVID-19 ofta uppvisar neurologiska komplikationer i form av trötthet, håglöshet, delirium, förvirring, koncentrationssvårigheter och irritation. Man har förmodat att det rör sig om små eller större blödningar eller blodproppar i hjärnan, som orsakats av den s.k. cytokinstormen.”

Tanken slår mig att det kanske inte är världen som är galen, men att jag är det, p.g.a. någon slags cytokinstorm i hjärnan? Eller som Tage Danielsson sade: ”Utan tvivel är man inte riktigt klok” i revyn Under dubbelgöken.

Inser då att de som fått Covid-19 och de som tagit mRNA-vaccinerna kan lida av exakt samma problem. Vi har mer gemensamt än vi kanske anar och vi har samma fiende, nämligen spikproteinet och de som har patenterat, mixtrat och tjänat storkovan på den s.k. ”pandemin”.

Vill även påpeka att man kan bli trött på en hel del saker ändå och att sjukdom knappast förbättrar den saken i allmänhet.

Bjuder härmed in Blomberg i Vetenskapliga partiet tillsammans med Annika Dahlqvist och hoppas att båda två mediterar på saken likt Jesus och Buddha.

 

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s