P.g.a. maktfullkomliga media-ägare som vill införa det totalitära samhället, genom den politikeradel som folket har hypnotiserats att rösta på, så väljer Vetenskapliga partiet sociala medier som dessa media-ägare inte har kontrollen över och inte ännu har kunnat manipulera.
Ovanstående bild kommer ur en världsberömd video som finns på många olika sociala medier, även på väldigt dåliga sådana, och kommer ursprungligen från After Skool. Den går även att betrakta och ladda ner på Internet Archive. Fler intressanta videos finns även på Academy of ideas.
Vad du behöver göra om du idag använder dåliga sociala medier eller fortfarande bänkar dig framför den media som skrämmer upp dig och ljuger för dig är följande:
Använd sedan evident sanning och gärna humor mot de maktfullkomliga lögnarna. Detta hjälper andra människor att vakna. Gå även med i parallella strukturer som är mer vakna, även om det alltid finns sanningar som människor inte vill se än! Vi befinner oss alltid på olika nivåer i vakenhet. Ingen är perfekt och ingen narcissist skall utropa sig till någon slags allvetande Gud!
Detta är faran med många alternativa kanaler. Där upphöjs ofta någon annan narcissist eller någon annan psykopat som vilseleder er. Det håller inte heller. Välj alltså kanaler där alla kan deltaga på lika villkor och där även du får synas och höras!
Välj grupperingar som värderar evident sanning, samverkan och demokrati högt, inte organisationer som har gjort någon galjonsfigur till sin husgud! Låt er inte luras av sammetslena röster, eller de som bara säger saker ni vill höra, eller inte ändrar sig när de har fel! För bytet av styrande psykopater till andra psykopater kommer sannolikt inte förändra mycket. Väl vid makten kommer de sälja sig till högstbjudande intressenter.
Så hjälper du dina medmänniskor ut ur masspsykotiska åsikter:
1. Dra ett skämt, t.ex. det här, som inte angriper personen som är drabbad! Skrattet skapar lugn och avslappning och visar att du inte utgör något hot mot den individ du talar med.
2. Visa inte överlägsenhet, om de börjar ändra åsikt. Påtala t.ex. att du själv ofta tvingas ändra åsikt efter att ha dykt djupare i forskning.