Brev till Tor L. Tuorda om en levande kultur och ren natur i ett gruvfritt Jokkmokk

Jag förstår din förtvivlan och ditt initiativ till namninsamlingen via Skiftet som heter ”För levande kultur och ren natur i ett gruvfritt Jokkmokk”. Den är emotionellt korrekt så jag skriver under den. Kommer namninsamlingen lösa problemet i grunden?
Bild på Martin i tomteluva och läsglasögonFör att få vad du vill ha så krävs lite mer energi, för jag tror inte att någon regering, medelst dagens riksdagspartier, varken kan eller vill stoppa någon gruva någonstans i realiteten, även om de kommer försöka lura er att tro det i det vanliga röstfisket. De är nämligen hycklare och tillväxtpolitiker, så även V och MP, MEN jag har glada nyheter till dig och alla dina vänner ändå.
Med hjälp av olika matematiker och vetenskapsmän tror jag mig se grundproblemet och hur vi kan lösa detta, även om det kommer ta lite längre tid, magisk energi och god karaktär från många av oss.
Vår bäste Rudolf måste s.a.s. avlas och tillväxa med god näring, samt jobba och tillväxa sina muskler i Tomtens tjänst, innan mulen blir för röd och han får bli renskav, stekt med bacon och grädde, men hela processen kommer gynna barnen och framtidens generationer och även Rudolfs alla kalvar.
Nu blir kanske vegetarianerna, veganerna och djurvännerna i Naturskyddsföreningen, Vänsterpartiet och Miljöpartiet lite upprörda för att Rudolf skall slaktas, men vad är väl ett lyckligt liv i Tomtens tjänst och ett snabbt nackskott, eller t.o.m. halalslakt, jämfört med utdraget lidande?

Bild på Fredrik Reinfeldt med texten Kaos och elände? So sue me...Dessa hycklande känslosamma individer, som inte kan eller inte vill se enkla samband, eftersom de inte hade tur i det genetiska lotteriet, är tyvärr ingen intelligent politisk lösning på problemet. De kan inte ens räkna ut att ”öppna era hjärtan” från en moderat betyder ”stäng era hjärnor”, samt att detta INTE är den ekologiskt hållbara lösningen, lika lite som andra girigbukar, tillväxtförespråkare och kärnkraftskramare är det.

Enligt vetenskapen är grundproblemet överpopulation OCH överkonsumtion, vilket leder till skövling och ett ökat behov av olika grundämnen ur gruvor och ökade elkraftsbehov. Det finns mig veterligen inget parti i Sverige som vill lösa båda sakerna, förutom Vetenskapliga partiet.

Vetenskapliga partiets politik löser problemet, på flera olika plan, men vi tänker inte tvinga människor till en dålig välfärd, eller sluta äta renskav, bara för att diverse politiska, ekonomiska och religiösa sekterister och andra korkade godhetshycklare ska få överbefolka både Sverige och planeten med människor som ska tvingas bli vegetarianer och att människorna sedan ska sluta likt svältande veganska gnuer i något slags Nordens monokultur-öken-landskap. Nej.

Alla dessa tillväxtförespråkare kommer med sina floskler tränga undan djur och natur och till slut även renarna, vilket kan bevisas matematiskt med relativt enkel aritmetik, här från en av alla sekterist-importörer, Birger Schlaug, liksom rakt ur hästens egen mun.
Passiv vinpimplande ledargestalt åt sido! (Han behöver provoceras till aktivitet för barnens skull.) Välkommen att bli en långsiktig del av lösningen, Tor, en lösning som kommer leda till alltmer naturskog och en balanserad mängd renar i Norrland! Jag känner att du vill ha det, precis som jag känner att många andra vill att du skall få det, precis som jag vill det.
Vi kan även ha ett samtal om de långsiktiga lösningarna, via det öppna fria Jitsi Meet, som även finns som app på det öppna fria GNU/Linux.
Tag gärna med dina renskötande vänner i våra samtal! Äkta demokrati kan vi inte få utan att ha med oss ett sanningssökande upplyst folk på det. Ni behöver inte tro på Jultomten! Var skeptiska! Det finns många falska tomtar där ute. I min mening behöver ni ta ledarskapet för ett eget parti som värnar era intressen och som ansluter sig till Valsamverkanspartiet och väl i riksdagen kan förhandla er till det ni vill ha!
Det enda jag egentligen vill är att ni mediterar i stillhet på det tillsammans i era kåtor, i skogarna och i fjällen i enskildhet, likt många andra naturfolk, likt Jesus och likt Buddha! Sedan vill jag ha era frågor och vill också veta vad ni önskar er mest av allt i hela världen!
Med äkta kamratliga hälsningar
Martin Gustavsson
Vetenskapliga partiet & Valsamverkanspartiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s