Vetenskaplig debatt i Aftonbladet – Vaccin & Mänskliga rättigheter – 18 forskare och läkare

Vaccinpassen för oss mot kontrollsamhället

18 forskare och läkare uppmanar till att avskaffa vaccinpassen och att starta en debatt om vaccinet, samt återtagandet av våra rättigheter.

Tack för tipset går till: https://annikadahlqvist.com/2021/12/20/18-lakare-och-forskare-avskaffa-vaccinpassen-och-starta-en-debatt/

Det är sannerligen mycket som bör diskuteras, som jag har tagit upp här och där, men kommer det ens räcka med diskussioner?

Kommer föräldrar som har fått sina barn mördade och skadade i onödan nöja sig med diskussioner? Det hade i vart fall inte jag nöjt mig med om jag hade blivit pådyvlad vacciner och vaccinpass under påståenden om att de är ”säkra”.

Eliten som sålt sig till läkemedelsmaffian är liten och de lever nu mycket farligt, tror jag. Det är förmodligen därför de spelar ut de alltmer totalitära korten, tror jag. Bli inte förvånad när de börjar ”knackas” här och där!

Själv är jag upprörd på flera olika vis, men jag har min meditation, vilket gör att jag kanaliserar min upprördhet på ett sätt som jag tror ger maximal effekt, nämligen direktdemokratisk valsamverkan i syfte att byta ut de korrupta massmördarna och andra idioter i deras släptåg.

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s