God Jul – Politikeradelns julkort & Ett litet julrim

Återigen skickar Marknadsliberalerna i Riksdagen ett Julkort till Vetenskapliga partiet. Vi tackar och bockar givetvis för detta insiktsfulla och satiriska Julkort från detta fantastiska ledarskap och delar givetvis med oss till alla politiskt medvetna prenumeranter och läsare.

Bild på kul Julkort från Riksdagens marknadsliberaler
Åååååh så fina ni är!

I år har Nooshi fått vara med uppe i vänstra hörnet minsann, spetsad av Annies horn, eller är det Nooshi som suger på Annies horn? Hur har hon fått vara med? Sannolikt för att hon har fördömt kommunismen, hoppat upp i knät på marknadsliberalerna som får regera, samt heller inte kräver en folkomröstning om EU, samt heller inte kräver ett neutralt alliansfritt Sverige, för att medverka. DET vore ju ”klassiskt vänster” precis som Olof Palme, och det kan nog inte Marknadsliberalerna tolerera, för då kommer nog hennes arsle serveras som Julskinka i fulmedierna, tror jag.

Pedofilbjörnen Pedobear har nu helt oblygt satts på Annies huvud. Ingen av de andra fryser ut partiet som gillar djur och barn vääääldigt mycket. Ja, ja. Centerpartister vill väl i allmänhet dela med sig av allt möjligt till djuren och barnen så här i juletider…  Tänker ni på könssjukdomar? Gör inte det! Annie får vara med och hennes ögon är fortfarande vitt uppspärrade och vi som har varit med förr vet ju vad det oftast betyder. Jodå. Man kan ju alltid drömma om att få smiska henne samtidigt i alla fall.

Magdalena, från gråsossarna i kanslihushögern som har kapat sossepartiet från de äkta demokratiska socialisterna, har fått ersätta Stefan. Den grå mössan verkar inte vara helt nerdragen över ögonen som den var på Stefan, men hon ser tyvärr redan trött ut. Man undrar hur länge detta gråsosseri kommer hålla? Klarar hon både glögg och snaps?

Miljöpartiets brunsmetare har hamnat helt under isen. Har de förtjänat det? Förmodligen. De är ju de verkligt bruna egentligen, när de ständigt vältrar sig i den bruna sörjan likt grisar, eftersom de utgör en stor del av grunden för den s.k. ”brunhet” som har uppkommit av den politik som de varit medskapare till, d.v.s. mer ojämlikhet, ökad fattigdom och införseln av extrema och kriminella element samtidigt. Och är det inte så, för jag kan ju ha fel, så kan de ju alltid försöka svara ärligt på mina 14 frågor om ekologisk hållbarhet! Tills dess ska de nog beläggas med is av oss alla, tror jag.

Nåväl. Vykortet i år igen från politikeradeln förtjänar verkligen en juldikt från mig återigen.

Dikt till Politikeradeln

Lena i truten som få
trippar de fint in på tå
Se! Deras kinder skiner
De skiner likt blodapelsiner
allt medan midvintern viner

Horeriets handel är fri
Bättre kan det nog inte bli
så vida man inte blir fattig
Då blir man nog lite fnattig

De sjunger så sin magi
Illusionisterna
och tar så trollens parti
Kapitalisterna
Vänder sig sedan åt väster
Där finns ju självaste mäster

Mäster är stjärnans lakej
skapar ofantligt ståhej
medan kontrollorden ljuder
Bespottar varann med rasism
och pressen lyder likt luder
men semiterna undrar om ”ism”?
niger de fint med ett flin
med ängslig och rädd sådan min

Mäster berömmer som tack
På rumpan de får sig ett smack
och kissarna får sig ett grepp
Pussies skall ej hänga läpp

Sätter sig så till rätta
Kan de äta sig mätta?

Bild på TomtenJag önskar God Jul, världsfred, frihet och demokrati och många glada skratt till alla som vågat meditera, tänka långsiktigt och snällt, med goda intentioner.
/Martin

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s