Dr. Robert Malone utlåst från Twitter för att han säger den evidenta sanningen

Det här är videon som enligt uppgift fick Dr Robert Malone permanent bannlyst från Twitter. Twitter är helt tydligt är i händerna på Big Pharma.

Malone twittrade en länk till videon två timmar innan han blev permanet bannlyst. Malone och den kanadensiska Covid Care Alliance menar att Pfizers injektioner mot COVID-19 gör mer skada än nytta. Det känner jag många som tror.

Men Malone och Covid Care Alliance har tydligen ännu inte förstått än att det är svårtolkat orwellskt nyspråk som gäller på Storebrors plattformar numera. ”Kanelbullen” är t.ex. ”jabben”, och ”puckelkamelen” är ”febertopparna under covid-infektionen” etc. etc. Jodå. Det hela liknar en dålig skräckfilm. Man vet inte om man ska skratta eller gråta.

Det hela är likt en slags stinkbomb som briserar i slowmotion. Folk kommer bli fly förbannade när de inser vad det är som stinker och vilka som ligger bakom. De kan sluta väldigt illa för eliten, tror jag. De har adresser. De som har fått barn och anhöriga skadade och mördade behöver, rent moraliskt sett, inte hålla tillbaka sin ilska det minsta.

Hängning är på något vis mer humant än pålning, men vem bestämmer straffet? Den korrumperade rättsstaten? Skulle inte tro det och två säkerhetsvakter lär inte ha någon minsta chans att stoppa någonting alls. Vill de ens stoppa folket? Har de inte själva fått se sina anhöriga dö i onödan?

Det är nog därför de stänger ner Malone, istället för att ta diskussionen med honom genom medierna. Eliten har redan skitit i brallan. De skakar i rädsla nu.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s