Beröm och kritik till Kent Ekeroth och redaktionen på Samnytt

Hej Kent och redaktionen!

Mycket bra journalistik av dig Kent. Älskar mycket av ditt arbete. Jag bjuder dessutom in dig, eller kanske någon av dina vänner i din redaktion, till ”Radio Martin” via Jitsi Meet, som sedan, efter redigering och ert godkännande, postas på Internet Archive och på Vetenskapliga partiet.

Det är bara en sak jag stör mig på i din artikel, Kent, och det är när du kallar fullmedia för ”vänster”. Detta är väl inte sanningen, eller? Vänster är en vilja till ökad socialism och ökad skatt.

”Vänster” och ”höger” är dessutom dåliga ord för de utgår alltid ifrån var man står själv i den frågan. Anger man t.ex. ”socialism” så har det en exakt betydelse, eller om man har en åsikt för eller emot invandringen så är det också exakt. Orden ”vänster” och ”höger” behövs då inte.
Fulmedierna bedriver en globalistisk monopolistisk agenda som gör de rika rikare. Allt färre äger allt mer. Lars Bern på SwebbTV har beskrivit utvecklingen väl:

https://anthropocene.live/2018/03/16/globalismens-konsekvenser-for-demokratin/

Detta är motsatsen till socialism och ”vänster”, enligt uppslagsverken, men det är klart att om du vill driva politiken ännu mer högerut socialpolitiskt, att ”högern” för mig blir ”vänster” för dig, men för läsaren är det inte tydligt och kan uppfattas som käbbel.
Fulmedierna hetsar dessutom mot Ryssland och skönmålar krigsförbrytelser med ord som ”missioner” och ”insatser”, samt skönmålar extrema sekteristiska terrorister som ”rebeller”, samt gör allt för att spruta i folk de skadliga experimentsubstanserna, likt Dr. Mengele. Detta är totalitära Hitlerfasoner, i min värld, så varför smickra dem genom att kalla dem för ”vänster”?
Visst var Hitler ”socialist” förutom terrorbombare och etnonationalist, men om du ska jämföra eliten med något, så att det inte haltar, så är det rimligtvis med Hitlers krigsförbrytelser och etniska rensning, inte med ordet ”vänster”! Det är ju för bövelen att smickra dem!
Det finns visserligen ett hittepå-ordvänsterliberal” som älskas av MP och det innefattar det jag tror du avser med ”vänster”, men även detta är naturligtvis vilseledande och gillas av dem. Varför smickra dem?
Själva ordet ”vänsterliberal” kan rentutav vara orsaken till det kaos vi tvingats uppleva de senaste åren, om vänstern (i vanlig mening), d.v.s. MP, S och V, av den anledningen tog denna kaosvilja till sig, för ”vänstern” har inte alltid varit folkförrädare/landsförrädare, lika lite som högern alltid har varit det. Förr var alla patrioter. Vi ska inte klaga på de problem vi skapar!
Orden ”vänster” och ”höger” är inte enbart svepande och polariserande, vilket visserligen behövs inom politiken i lagom mängd, t.ex. när man namnger ett parti som t.ex. ”Vänsterpartiet”, men om orden används för mycket, utan djupare förklaringar om vad som menas, så skadar dessa ord vårt Sverige.
Låt oss istället vara patrioter och hålla oss till sak och evident sanning! Varmt välkommen till Radio Martin! Jag ställer givetvis gärna upp på intervjuer hos er också, så att vi ev. kan rädda Sverige från dagens riksdagspartier. Mitt enda krav är att vi använder Jitsi Meet och att jag får publicera materialet på Internet Archive under licens CC0.

Med vänliga hälsningar

Martin Gustavsson
Radio Martin & Vetenskapliga partiet

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s