De experimenterar med virus som har en dödlighet på 15% – 50%

Bild på elaka genierDr. Rand Paul criticizes Dr. Anthony Fauci and his ”gain of function research” in Congress

Jag gissar att det kallas ”psykopati”?

Annons

2 reaktioner till “De experimenterar med virus som har en dödlighet på 15% – 50%

 1. Virus är ju mikrober När jag ska välja ut i min apparat Monikor går jag in på bakterier, virus, protozoer, parasiter såsom rundmaskar, pinmaskar etc. och sist fungus och mold.

  Bältrosvirus yttrar sig inte bara som utslag på bålen utan man kan ha det som ilningar i huvudet och ögat kan svullna upp och man har smärta och klåda runt ögat. om man har klåda kan det bero på att virus bosatt sig i nerverna. Det är väl så att virus är inte särskilt smittsamt. Bakterier kan vara invaderade av virus.

  Det har sedan i början av 1900-talet varit känt att eliminera mikrober med frekvenser. Men det har tystats ner liksom att örter också gör det. Det har lilla klicken som är ägare till alla stora bolag inklusive media sett till.

  Dock lyckas de inte särskilt bra med att framställa så farliga virus. Ingen har dött av covid utan med och vi vet ju att att myndigheterna stoppade utskrivning av skolmedicinens medikamenter som botade.

  Vaccin är från början en bluff och det är vaccin som på sikt gör oss sjuka. Och en del dör på fläcken. Man ska inte spruta in gifter i blodet och tror man att botemedel måste ha biverkningar är man helt korkad.

  Det är alla korkskallars fel att vi sitter i den här skiten.

  1. Alla är väl korkskalle på något område. Det gäller att vara observant! När något verkar för bra för att vara sant så är det oftast det. ;-)

   Hade själv Covid-19 för att jag var så korkad att jag käftade med en riktigt korkad indier med köttbullar i öronen, och jag tror nog att svaga kan dö av Covid-19, även om det bara var några milda febertoppar på mig. Tror att sköra kan dö av en kraftig förkylning också. Tror även att starka människor kan dö av olika allergiska reaktioner på spikproteinet, vilken finns både på viruset och i vaccineringen/biovapnet, vilket förmodligen kan lindras genom kortison och antihistamin, enl. Dr Shankara från Sydafrika.

   Vaccinering har fördelar och risker. Problemet nu är att man ljuger vilseleder och bedrar folket att ta dessa ytterst osäkra experimentella vacciner/biovapen, utan att informera om fördelar/risker i objektiv balans. Ingen diskussion om massvaccination förekommer. T.o.m. barnen ger de sig på!!! Virologer och mikrobiologer med en annan åsikt tystas till förmån till en enda långnäsad virolog med brytning i fulmedia.

   Alltför många rattar in fulmedia och låter sig villigt hjärntvättas. Jo. Jag tycker det är korkat, men låt oss vara öppna för att vi själva har blivit precis lika blåsta! DET är vetenskaplig attityd.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s