Massmordet på äldreboenden ökar meddelar fulmedia och visar oblygt upp orsaken

Mitt i fulmedia-sändningen ser vi vårdpersonalen i vanliga skit-masker som inte filtrerar bort virus mer än till ca 47% vid inandning. Utandningen far givetvis i alla riktningar över alla de svenskar som byggde landet, våra kära åldringar

Maskerna är inte täta. Killen till vänster demonstrerar detta inhumana faktum med en e-cigarett.

Att använda vilkensomhelst mask mot virus är att likna vid att sila mygg med hönsnät. Så här skyddar jag mig själv och de sköra: https://archive.org/details/modifying-hepa-half-mask-safe-virus

Vart tog vår fina beredskap vägen, vart tog människors intelligens vägen och varför byggs den inte upp och används igen? Majoriteten av politikerdjävlarna har gjort sitt allra bästa för att skrota vår beredskap. Varför röstar folk på dem?

Anledningen att massmörda de landsmän som byggde landet genom skit-masker och biovapen är förmodligen iskallt ekonomisk, tror jag. Åldringarna är förmodligen inte längre önskvärda för eliten. Denne psykopat och f.d. ordförande för Bilderberggruppen, där klandervärda svenska politiker springer, säger det så här:

”The elderly are useless eaters.”
/ Henry Kissinger Källa: https://mauigreathouse.medium.com/the-elderly-are-useless-eaters-henry-kissinger-quoted-in-the-book-the-final-days-5a0c7446570a

Men kom ihåg att eliten självt oftast är ålderstigen, överkonsumerande och överbetald! The elite are useless eaters! Citera mig gärna! Själv ser jag ett stort värde i de åldringar som byggde landet, slet hårt för dåliga löner och allt mer krympande pensioner och att vi istället bör visa dem respekt och vördnad, i alla fall de åldringar som bryr sig om barnen och framtidens generationer och därför röstar på Vetenskapliga partiet genom Valsamverkanspartiet. De har ett extra stort värde för mig och är säkerligen väldigt kära vänner för många barn.

2 reaktioner till “Massmordet på äldreboenden ökar meddelar fulmedia och visar oblygt upp orsaken

 1. Ja, eller rösta på Swexitkoalitionen, som har samma huvudtema, d.v.s. ”Sverige ut ur EU”! Swexitkoalitionen och Valsamverkanspartiet borde inleda samtal för samarbete inför Riksdagsvalet i höst. Det är splittrande med två partier om samma målsättning! Mvh Gunnar

  1. Nja. Det är märkligt hur diverse högerfolk skapar kopior av Valsamverkanspartiet och Direktdemokraterna, fastän alla de som röstat borgerligt givetvis har skapat sitt eget problem. Det är ju monopolkapitalismen och psykopati som har lett till den plandemi och ”The Great Reset” som de nu klagar på. Ska vi lita på folk som skapar problem för Sverige och världen?

   Ulf Bejerstrand i Knapptryckarna vet t.ex. att digital röstning inte är säkert, och det vet även Direktdemokraterna, men de lockar ändå ut folk på klandervärda icke-transparenta plattformar och registrerar folket på olika vis, samt letar på nätet upp de mest makabra flatearthers och ödle-alien-troende som hjärnan nästan helt har slutat fungera på…

   Varför ansluter sig inte alla mentalt friska människor och nya friska partier till Valsamverkanspartiet istället? Mitt svar är att de förmodligen inte existerar, för då hade de förmodligen anslutit sig direkt.

   Själv börjar jag misstänka en psykologisk operation mot valsamverkan och mot direktdemokrati och mot partier som påstår sig vara för ett Swexit, likt Vetenskapliga partiet.

   Man försöker förmodligen locka bort folk från en verklig valsamverkan, som Valsamverkanspartiet är, och förbereder ev. att kunna avfärda allihop som oförmögna att valsamverka och/eller som högerextrema konspirationsteoretiker via dyngpressen, tror jag.

   Det är därför jag är lite misstänksam mot Swexitkoallitionen. Killen får ursäkta om så inte är fallet! Jag har nu sett det flera gånger så jag är lite skeptisk och ställer kritiska frågor. Varför hade han inte direkt kunnat starta ett Swexitparti som går med på några få politiska frågor som t.ex. fler folkomröstningar, fred, samt anslutit det till Valsamverkanspartiet?

   Varför ska de här individerna uppfinna hjulet igen och igen och registrera folket på olika icke-transparenta forum? Nej. Någon annan hund ligger säkert begraven här, tror jag.

   Jag får känslan att det rör sig om väldigt ytliga narcissister som gör det i hopp uppmärksamhet, makt och upphöjd position. Kan det röra sig om sekten frimurarorden? Jag skulle inte bli förvånad.

   Det här tycks vara individer som gör allt för att själva få stå i centrum. Det duger inte att stå sida vid sida med Vetenskapliga partiet.

   Kommunistiska partiet hade jag visst hopp till, trots eller kanske p.g.a. att de har behandlats väldigt illa av fulmedia, men de är förmodligen infiltrerade av agenter för att hålla dem kvar i ett beteende som repellerar folket.

   Jag har sett flera evidens på det. Dessa agenter förhindrar dem förmodligen från att valsamverka och lyckas, tror jag. Allt för att hålla dem borta från de mandat de faktiskt förtjänar.

   Skulle Kommunisterna fraktionera sig, skapa nya namn, fokusera på sakpolitik och valsamverka så har de en reell chans att ta rejäla mandat, tror jag, för V är infiltrerat av jubelidioter som missköter sig genom makaber identitetspolitik och sätter sig i knät på S, MP och C.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s