Rasismen i USA kommer inte från Republikanerna, men från fulmedia och de s.k. ”Demokraterna”

Vetenskapliga partiet är för en blandekonomi med ökad socialism, d.v.s. att mer i samhället skall vara gemensamt ägt genom staten, t.ex. skola, vård, omsorg, försvar och kommunikationer, samt att alla ska ha jobb och inkomst, eftersom det verkar leda till ett tryggare samhälle för barnen. Det är därför jag ser mig som mer opartisk i den här frågan än många andra. Jag kritiserar, om ni så vill, ”mina egna” i den s.k. ”vänstern” där borta i USA.

Jag måste samtidigt ifrågasätta om ”mina egna” i USA verkligen har något värde alls? De s.k. ”Demokraterna”, och de fulmedier som arbetar för dem, fortsätter oblygt att utmåla unge herr Kyle Rittenhouse som ”White supremacist”, när han helt tydligt agerade hjälpande i kaoset, släckte bränder skapade av mordbrännare, samt flydde dem och agerade återhållsamt mot galna våldsamma vita mordbrännare, ända tills han verkligen fruktade för sitt eget liv, d.v.s. riktade slag mot nacken med en skateboard och fick en laddad pistol riktad mot sig. Videoupptagningar finns på hela händelsen.

Ändå, med detta vid handen, så gör diverse s.k. ”demokrater” den friande domen till en fråga om vithyad mot svarthyad. (dock inte Tulsi Gabbard som är mentalt frisk)

Om ni inte har sett rättegången mot Kyle Rittenhouse så gör det! Vill du inte vara en rasist så bry dig inte om hudfärgen, men titta på det som framställs i sak! Kolla sedan in de olika fulmediernas rapportering om Rittenhouse! Jag är verkligen förbluffad över dessa fulmediers och mediepersonligheters osminkade rasism mot Rittenhouse baserat på hans hudfärg.

Det är otyglad rasism, i dess mest osminkade form, via USA:s medier. Samma människor som vill censurera åsikter på olika plattformar vill sannolikt inte få sin egen rasism censurerad. Att rasisterna i USA:s medier ofta har brun hud är ännu mera märkligt. Mörkhyade borde ju verkligen hata identitetspolitiken som de historiskt sett har varit utsatta för från vita rasister!

Detta spektakel är så ologiskt att jag blir konspiratorisk. Någon ligger bakom konfliktskapandet. Förmodligen de som profiterar på kaos, krig och konflikt, som vanligt. Detta är ingen ”klassisk vänster” vi ser, men sannolikt psykopater som drar in psykopater i studion för att skapa konflikt i USA. Det är en mental och fysisk terrorattack på USA:s folk och de städer som brinner.

Eller är det så att vanlig dumhet inte känner några gränser?

https://rumble.com/vomb3d-kyle-rittenhouse-trial-full-breakdown-of-events.html?mref=6zof&mrefc=3

https://rumble.com/search/video?q=rittenhouse%20trial

https://rumble.com/vrve6g-this-is-why-the-media-hates-kyle-rittenhouse.html?mref=6zof&mc=dgip3&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Trending

https://rumble.com/vpoqzy-media-reacts-to-acquittal-of-kyle-rittenhouse.html?mref=6zof&mrefc=2

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s