Covid-19 – Claudia förutspådde massmordet redan den 21:e september 2019.

Öystein Rönne är riktigt duktig med sin dator. Ovanligt i hans ålder. Han har tankat ner en automatiskt översatt video av Claudia som förutspådde Covid-19-plandemin redan den 21 september 2019, samt lagt upp den på Rumble.

Claudiua är oerhört känslosam, men anger exakt vad det är som hon är upprörd över och exakt vad det kommer leda till och har lett till. Mycket imponerande. Hon påminner mig om en mycket intelligent kvinna jag känner som dricker för mycket Redbull, så att även munnen går för fort vilket gör att hon misslyckas att nå fram med det hon vill nå ut med, men hjärnan är det inget fel på. En mycket attraktiv kvinna dessutom.

Själv började jag misstänka något i mars 2016, när jag fick syn på The Economist Cover 2015. Senare den 3:e April var jag dem mer på spåren. I Juni 2020 var det tydligt att det handlade om den planerade Covid-19-pandemin då mindes jag mina tidigare postningar. Det är bra att föra WordPress-blogg med utmärkt sökfunktion.

Hade jag sett Claudia den 21 september 2019 så hade jag nog bara skakat på huvudet och det är väl litegrann hennes eget fel. Man måste lägga fram dokumenten och försöka hålla sig lugn och samlad. Jag vet att det är svårt när man inser det hon har insett. Vi lider väl alla av kraftiga känslor angående detta, nu när t.o.m. oskyldiga barn och ungdomar massmördas fullt medvetet av läkare, sjuksköterskor och föräldrar.

Förfärligt, men ändå verkligen bra att se. Stor tacksamhet till Öysteins arbete. Utmärkt att han förevigar den på Rumble, men jag föreslår att han även skaffar sig ett konto på Internet Archive, för inte ens Rumble är säkert. Är ens internet Archive säkert för de här psykopaterna? bränna på CD kanske?  I ett nafs skulle Rumble och andra privata intressenter kunna säljas till Big Tech eller nationaliseras av den amerikanska staten. Bibliotek och evidens har brunnit alltför ofta förr.

Men ändå, vilken fantastisk och intelligent kvinna hon är, Claudia. Sådana kvinnor borde vi ha som politiker, inte dagens Stockholmsklegg, som fortfarande med alla evidens vid handen, ändå gaggar korkat om att alla borde vaccinera sig och vill införa vaccinpass. Claudia hade stenkoll på psykopatin i USA och var inte korkat godtrogen, som så många andra kvinnor är.

Hur många dumhuvuden har vi inte sett som fortfarande höjer Donald Trump till skyarna, bara för att de ogillar Demokraternas korrumperade fulpolitiker? Vakna gott folk! Var inte lojal med sådant skräp! Pest är inte bra, bara för att man ogillar kolera. Samma sak med SD för de som funderar på att lägga en proteströst. Tänk om och tänk rätt!

Och vad är väl Knapptryckarna som Öystein Rönne brukar dilla om? Här är det nog jag som är förutseende och varnar Öystein tidigt, tror jag. Kommer det att uppmärksammas? Jag upplever Öystein Rönne som betydligt intelligentare än de flesta andra, samt öppen och skeptisk, så tillåt mig ha hoppet uppe i den frågan! Vi kan samtala via Jitsi Meet och Radio Martin. Det gäller alla intresserade. (Upprätta samband medelst en ProtonMail-adress via kommentarsfältet!)

Meditera på vilket slags ledarskap du vill ha! Fundera på  om du vill rösta eller valsamverka genom ett parti som försöker se samband och evidens, med öppenhet och skepticism, ett parti som vågar och kan se sambanden och inte är naivt godtroget! Jag tror att det är det bästa du kan göra för framtidens generationer.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s