Statistik SCB – Dödlighet antal fall och procent år 2015-2021

Samtidigt som Sveriges regering håller på med restriktioner som inte fungerar, barnvaccinationer till barn som inte har någon fördel av dem, men har börjat falla ihop i blodproppar och myokardit, samt meningslösa vaccinpass för att skapa apartheid, trots att s.k. ”vaccinerade” smittar varann ändå, samt att de smittar ner våra gamla med influensor genom dålig utrustning för vårdpersonalen, så tittar jag lite på statistik om folkmängd och dödlighet.

Jag räknar ut att under en procent av befolkningen dör varje år, trots Covid och trots det taffliga massmordet på oskyldiga barn och på många av de som bygger och byggde landet. I USA är det värre. Där är dödligheten hela 40% högre än förra året, meddelar Robert Malone. Vad exakt detta beror på är osäkert, men om du känner på dig att något är fel med berättelsen, så kontakta mig gärna för ett samtal via Jitsi Meet! Vi behöver stödja varann i denna märkliga upplevelse där berättelserna pekar i diametralt olika riktningar.

Källor till siffrorna i tabellen:
https://www.statistikdatabasen.scb.se/pxweb/sv/ssd/START__BE__BE0401__BE0401A/BefPrognosOversiktN/

https://www.scb.se/hitta-statistik/statistik-efter-amne/befolkning/befolkningens-sammansattning/befolkningsstatistik/pong/tabell-och-diagram/manadsstatistik–riket/befolkningsstatistik-2018-2021-manad-och-1998-2020-ar/

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s