Covid-19 – Säpo varnar för högerextrema på demonstrationerna mot vaccinationspass

De ”högerextrema” påstås vara på demonstrationen för att träffa människor som är arga och upprörda i syfte rekrytera, menar Susanna Trehörning, biträdande chef inom författningsskydd och kontraterrorism på Säpo, enligt Omni. Vilket kul efternamn liksom. Får mig att tänka på den här videon.

På den SD-vänliga kanalen Riks sänds demonstrationerna live via Youtube.

Bild från Stockholms demonstrationer mot vaccinpass

Bild från Stockholms demonstrationer mot vaccinpass

Nils Littorin talar inför en enorm folkmassa
Läkaren Nils Littorin talar inför en enorm folkmassa

Jag tror på Trehörning från Säpo i detta fall. Det verkar fullt troligt. Politiker i opposition tenderar att vilja rekrytera missnöjda människor och de ”högerextrema” i t.ex. AfS, MED och NMR är ju i extrem opposition, så extrem opposition att svenska folket bara gav dem 0,54% sammantaget 2018, enligt Valmyndigheten. Vid mina samtal med tusentals människor iRL så tror jag att det valresultatet stämmer. Folk kan ofta rösta på SD, men ytterst sällan på AfS, MED eller NMR.

De högerextrema partierna är så pass extrema att de t.o.m. repellerar varann. De behöver ju onekligen rekrytera när de har så extremt lågt stöd, men personligen tror jag de får svårt ändå. Svenska folket är inte högerextremt, även om de är missnöjda och vill se förändring och ofta kan luras in i än den ena eller den andra fållan genom monopolkapitalets algoritmer, på de plattformar de villigt låter sig hjärntvättas i, utan motivation att välja bättre plattformar.

Snarare vill de som inte är extrema kapitalister ha ett mer jämlikt samhälle, istället för dagens monopolkapitalism, tror jag, detta helt oavsett graden av höger och vänster sinsemellan socialpolitiskt, och detta helt oavsett om de har drabbats av rasistiska känslor eller ej i det kaos som har skapats av dagens lakejer till monopolkapitalismen.

Motstånd mot monopolkapitalismen tycker jag mig i alla fall se på plakaten i demonstrationen. Det är den monopolkapitalistiska läkemedelsindustrin och deras vaccinpass som angrips, samt de lakejer som, helt tydligt, arbetar för dem via medier och politik.

Demonstranterna skalla:
”Nej till vaccinpass!”
”Ja till frihet!”

Expos vd Daniel Poohl har verkar ha ändrat uppfattning om högerextremismen i Frihetsrörelsen och menar nu att ”Ibland är det svårt att veta vad som är vad”. Detta lär han ha sagt till SVT, enligt Omni. Även detta verkar vara sanningen.

När jag tittat på Frihetsrörelsens manifest, på deras Javaskript-trap-hemsida från Wix, så ser jag faktiskt inget ”högerextremt” i deras budskap, men kan som vetenskapligt öppen och skeptisk, samt som demokratisk socialist och patriot, enbart hålla med om budskapet, även om jag givetvis rekommenderar att de använder WordPress istället, som går att läsa utan att slå på spionerande Javaskripts. t.ex. med Firefox+NoScript, eller med Icecat.

Frihetsrörelsen har tyvärr presenterat sitt manifest med ljus text på vit bakgrund så jag citerar här hela i högre kontrast till er alla, samt ser till att ni slipper gå i Javaskript-fällan:

”Ser och känner du vad som håller på att hända i samhället?

Vi i Frihetsrörelsen ser följande hända i världen:

Vår frihet tas sakta, men säkert, bort.

I väldigt många länder världen över tvingas folk att ta vaccinet genom att införa vaccinpass.

Vår rörelsefrihet begränsas.

Psykisk och fysisk ohälsa ökar kraftigt, samtidigt som ensamheten breder ut sig.

Miljontals människor demonstrerar dagligen världen över, men det tystas ner av media.

Makthavarna världen över begränsar oss genom ökad kontroll.

Media manipulerar, vinklar, undanhåller sanning och sprider rädsla, så kallad Mind Control!

Staten inför pandemilagar och restriktioner som strider mot våra grundlagar.

Den globala finanseliten styr världen genom kontroll av banker, tillgången till energi, vapenkonflikter, samt manipulation av det politiska etablissemanget.

De är majoritetsägare av i stort sett alla världens industrier och kontrollerar därmed alla aspekter av vårt liv, såsom läkemedel, livsmedel, kläder, nyhetsrapportering, sociala medier etc.

Vaccinering orsakar ett stort antal biverkningar och dödsfall, vilket effektivt tystas ned av media, politiker och sjukvård.

Människor som inte tar vaccinet fryses ut och blir av med sina jobb.”

”Frihetsrörelsen är en rörelse för att främja frihet i alla dess former i Sverige och för att på sikt förena människor runt om i världen. Vi strävar efter att säkerställa våra grundläggande rättigheter baserat på naturlig lag, samt att de upprätthålls. Tillsammans kan vi förenas i styrka, för att främja frihet, inspirera mod och ge hopp för framtiden, gå med för att göra skillnad du också.”

Det var ett så fint budskap att jag, som demokratisk socialist” och patriot givetvis kontaktade dem och även tackar Säpo och Expo för att de uppmärksammade detta fina frihetsmanifest.

Inte omöjligt att t.o.m. Expo, som nu länge undvikit att kritisera nazi-sionismen i Israel, nu går bort ifrån sin egen högerextremism och så sakta börjar inse att motståndet mot vaccinations-fascismen, ledd av den minst sagt intressante Bill och hans gäng, faktiskt inte har med generell politisk åsikt att göra.

Både de som tror på fri konkurrens utan monopolism och de som tror på mer socialism kan vara helt eniga om att totalitärt samhälle är dåligt.

Själv känner jag en utländsk läkare som går med i tåget för sin dotters framtids skull och för barnen. Jag har inte sett minsta högerextrema tendenser från honom. Jag tänker inte nämna läkaren eller dennes barns namn, men skyddar dem givetvis mot ev. repressalier från den totalitära vaccinpass-fascismen.

Jag hoppas att hela Säpo och Expo vill gå med i tåget nu! För frihet tillsammans!

 

Highlights ur Riks video:

Malmölistans läkare Nils Littorin talar till folket om vaccinpass vid 1:18 i videon från Riks.
(Här komprimerat, textat och förevigatInternet Archive, för det är Nils värd)

En reaktion till “Covid-19 – Säpo varnar för högerextrema på demonstrationerna mot vaccinationspass

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s