Tulsi Gabbard – Ansvar måste utkrävas från Hillary Clinton och de andra krigshökarna

Den fantastiska intelligenta Tulsi Gabbard menar förmodligen att de medvetna lögnerna om rysk inblandning i USA:s inrikespolitik har skadat både världen och USA:s rykte och demokrati, samt att Hillary Clinton och de andra krigshökarna måste gripas och föras inför domstol och sona sina brott. Tulsi Gabbard Says ”Clinton and her warmongers must be held accountable” Durham Report

Just det. Man kan ljuga för att uppnå kortsiktiga mål, fastän det är sanningens år, men på lite längre sikt så lönar det sig med all sannolikhet att vara sann, likt Tulsi Gabbard. Det måste vi hoppas och tro på!

Den förskräckliga Hillary Clinton, inkl. de andra lögnarna och krigsförbrytarna, har förlorat nästan all tillit hos folket. De förberedande krigsförbrytelserna mot Ukraina tar mycket kraft från andra saker som också har minskat tilliten hos folket till dessa politiker, bl.a. ovetenskapliga maskmandat, ovetenskapliga nedstängningar, förvrängd förbannad statistik, makthavare med dubbelmoral som inte följer sina egna mandat, medier som har till uppdrag att vara objektiva men inte följer sina egna riktlinjer etc. etc. Där måste också ansvar utkrävas!

MEN, som sagt, det är först och främst SANNINGENS ÅR! Byt till sanna medier, sanna ledare och sanna politiker! Detta är att utkräva ansvar indirekt. Stöd ansvarsfulla människor med mod aktivt, såsom jag stöder fredsprinsessan Tulsi Gabbard, i all välmening, för USA:s folk och för världens alla barn, så att de får behålla sina armar och ben! Tänk på barnen! Det är mentalt friskt! Använd förståndet samtidigt!

Talar medier och ledare osanning och får du inte kommentera intill deras lögner, på en öppen fri plattform? Byt då direkt medier, ledare och plattformar, samt berätta sanningen! Annars blir du medskyldig till lögnerna. Vill du tala sanning? Stöder du sanningen? Gör det! Vetenskapliga partiet står upp för den evidenta sanningen i motsats till lögnerna!

Mer intressant:
https://www.globalpolitics.se/hur-amerikanska-statliga-medier-marker-om-nazistiska-kollaboratorer-till-frihetskampar/
https://www.globalpolitics.se/borde-inte-alla-som-stottat-terrorister-stallas-till-svars-ann-linde/

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s