Vivianne Månsson: ”Ukraina blir utnyttjade för USA behöver Ukraina för att krossa Ryssland”

Det första som offras i krig är sanningen och det är sanningens år. Det är därför jag sätter ljus på någon som går emot fulmedias narrativ, för fulmedia är kända lögnare som har vilselett oss länge nu. Om det är sant eller inte får ni själva gräva i eller argumentera mot om ni vill! Demokrati betyder att man är för yttrandefrihet, något som det tullas på i väst numera.

Ivan Katchanovski politiska studier på universitetet i Ottawa, Kanada har kommit fram till följande:

”Ukraina är nu ett gigantiskt odemokratiskt land. Väst och Ukrainska politiker tillsammans med självutnämnda experter propagerar myten att Ukraina är en demokrati för deras eget intresse och politiska skäl.”

Han säger också att lögnerna om Ukraina konflikten står i vägen för en fredlig lösning.

Ukrainska myndigheter har satt den tidigare presidenten Porosjenko (han tillsattes av USA när CIA gjorde statskuppen år 2014)under utredning för högförräderi och anklagar honom för kopplingar till finansiering av separatist styrkor i den östra Donbass-regionen.

Underlag för anklagelserna skulle vara att Ukraina köpte kol av separatist kontrollerade Donbass under hans presidentskap.
Porosjenko har lämnat Ukraina,

Liknande anklagelser även mot den pro-ryska lagstiftaren Viktor Medvedchuk som suttit i husarrest i ungefär sex månader.

Han säger också att Zelenskyy vittnar falskt då han påstår att det inte är någon större sak att det kommer ryska trupper till separatist kontrollerade Donbass, de de funnits där i 8 år redan. För det har inte funnits ryska trupper i Ukraina.

Zelensky har gjort krigiska PR-uttalanden inför EU, men Biden administrationens tjänstemän har planer med ukrainska regeringen för att president Zelenskyy skall lämna Kiev i händelse av en rysk invasion.

Nu har Zelensky utfärdat ännu ett olagligt och odemokratiskt dekret som förbjuder åtkomst i Ukraina till webbplatser och sociala mediesidor för populära ukrainska online medier och webbplatser och sociala mediesidor för oppositionspartiet och dess media.

Han har olagligt stängd ned 6 opposition TV nyhetskanaler, när hans parti sjunker i popularitet,

En populär ukrainsk bloggare är åtalad för hennes post på sociala medier

Titta nog på länken nedan, det är nazisterna från Ukraina som varit i Kanada och fått nya avancerade vapen och lärt sig använda dessa. Det var två dagar sedan, ett avskeds fotografi för att lämna Kanada och komma till Ukraina för fortsatta strider.
En man heilar, kan inte låta bli har säkert fått anvisningar att de inte skall göra detta.
Deras flaggor talar sitt tydliga språk, EU-flaggan, bredvid Azov Bataljonens flagga med tydliga nazistiska märket, och slutligen hakkorsflaggan.

Tror du verkligen på att EU kommer acceptera dem som medlemsland. Jag tror att Ukraina blir utnyttjade för USA behöver Ukraina för att krossa Ryssland, ställa till det och försvaga Ryssland. För det behöver man ha nazister och the Black Hawkes har de redan skickat till Ukraina, som de använde i Irakkriget, fruktansvärda mördare. En man på plats kallar dem för IS.

Mannen som bildade Azovbataljonen är numera lagstiftare i Ukrainas parlament. Han har sagt att han skall återställa makten till den vita rasen, och förbjuda blandäktenskap, när han blev vald till parlamentet.
Deras nazistmärke finns på uniformerna de bär, det gula märket med det svarta tecknet i. (WWII Tredje Riket 2ND SS Division Wolfangel) som var Hitlers elitförband.

https://twitter.com/MaxBlumenthal/status/1496226982828384257

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s