Konspirationsteori – Ryssarna attackerar biovapenfabriker i Ukraina

Bild av man som blåser ut rök från en e-cigarett i en kirurgmask
Man som testar tätheten av en mask med e-cigarett

Enligt Karl Wang, en svensk-kines, så bröt i augusti 2019 en oförklarlig lungsjukdom ut. Man trodde först att det hade ett samband med rökning av e-cigaretter, i regioner som gränsar till Fort Detrick, med kluster av fall i Wisconsin och på flera andra håll. Symptomen var identiska med Covid-19-symptom inklusive lunginflammation. USA har lagt locket på och mörkar allt. Källa: https://mychinaway.blog.se/hemliga-biolabb-och-lackor/ & https://bakomkulisserna.biz/2021/06/04/hemliga-biolabb-och-lackor/

Jag ser detta som information/desinformation från Kinas kommunistiska parti, precis som jag ser Trumps snack om ”Kina-virus” som information/desinformation från USA:s imperialistiska oligark-lojala regim och att Sverige gör bäst i att bojkotta alla länder som håller på med dylika experiment och experimentvacciner som verkar vara biovapen.

Med detta som bakgrund ser jag givetvis all anledning att överväga total brand och hög hetta när man stänger dessa laboratorier. Att detta kommer precis när de imperialistiska ryssarna invaderar Ukraina och bränner ned sådana laboratorier ser jag dock inte som någon slump. Här är lite desinformation/information från en rysk agent, gissar jag.

Här har vi en film där den eventuelle agenten talar. Han kan även vara en helt vanlig svensk som gillar Jesus givetvis, precis som jag gör, och ser det hela ur perspektivet att alla dessa labb är djävulens påfund. Jag håller med honom. Jag är för både vetenskaplig metod och meditation vid sanningssökande, även bön med goda altruistiska intentioner och citerar Albert Einstein:

albert_einstein_80x80”De flesta säger att intellektet är det
som kännetecknar en stor vetenskapsman.
De har fel: Det är karaktär.”
/Albert Einstein

Gud är i min mening ett högre kollektivt medvetande som jag kommit i kontakt med genom flitig meditation, ett medvetande som inte enbart är fantastiskt för varje vetenskapsman att får uppleva detta högre kosmiska medvetande som skapar absolut lugn, vilket är en oerhörd hjälp för att ha modet att kunna stoppa ljugande psykopater, medelst obekväm evident sanning, när man upptäcker dem.

Tecknad bild på sjuksköterska med djävulshorn och svans med sprutaJag påstår varken att det som sägs är sant eller osant, enbart att sanningen ofta får stryka på foten vid konflikter och krig. Detta kan alltså även vara en gemensam psy-op för alla de inblandade makthavarna att kunna införa repression mot de som vill utkräva ansvar av de makthavare som har varit delaktiga i massmordet genom felaktig hantering under pandemin. Genom att bränna laboratorier försvinner givetvis många bevis.

Människor som inser bedrägeriet kan genom tvångsrekrytering och tvångsvaccinering med biovapnet duka under på alla sidor, så vad ni än gör, så ser jag all anledning att nu bli aningen paranoida, lyssna på Michael Yeadons varningar om en möjlig verklig agenda, samt vidta rimliga åtgärder var ni än befinner er! Jag tänker personligen INTE ta okända experimentella substanser tillverkade i främmande makt som styrs av psykopater!

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s