Kritik av föreningen Folk och Fred som vänder sig mot terrorbalansen

Föreningen Folk och Fred har gjort följande uttalande:

Detta vill jag, i all välmening, kritisera och är säker på att flera i den organisationen kan vara eniga med mig.

Efter att ha undersökt saken och lyssnat på olika sidor så verkar tyvärr en invasion vara det fredligaste alternativet och jag sätter verkligen freden först. Kärnvapen i Ukraina hade nämligen undergrävt MAD-doktrinen. Är man emot terrorbalans så är man för terrorobalans, vilket är värre.

En terrorbalans kan nedrustas i balans, medan en terrorobalans lätt leder till terror och ekologisk katastrof.

Det är ytterst märkligt att EU och USA inte har försökt krossa terrorobalansen, heller inte försökt stoppa folkmordet i östra Ukraina, men underblåst detta, samt nu skickar pansarskott till de som utfört detta, bl.a. till Azov bataljonen.

Jag kan endast ana orsaken. Det skuldtyngda USA:s oligarker vill leverera gas och olja till EU, vilket även Ryssland ville, men nu kommer ryssarna sannolikt leverera till Kina istället.

Ryssland har dessutom visat stor återhållsamhet under invasionen, d.v.s. inte bombat sönder Ukraina, förutom militära installationer och biovapenanläggningar, om jag har förstått saken rätt. Om man fördömer invasionen bör man åtminstone berömma återhållsamheten i densamma!

Jag tror personligen att Ryssland förmodligen gjorde det allra bästa, för sig själva och för oss alla, och bör i detta fall inte fördömas alls. Vi bör heller inte sätta Sverige i fara för attack från Ryssland!

Sveriges utrikespolitik kan nu leda till att svenska pansarskott börjar betraktas som en attack mot Rysslands unga soldater utförd av Sveriges regering! DETTA bör fördömas, anser jag! Detta är inte i Sveriges bästa intresse.

Vi hade istället kunnat skicka förnödenheter och vård som hade gynnat alla drabbade, både ryssar och ukrainare. Vi bör inte leverera vapen till, eller ens handla med, länder som hotar att förstöra säkerheten i Europa!

Nu tvingas dessutom civilbefolkning, utan utbildning eller stridsvana, att deltaga. Detta är inget som kan jämföras med den svenska folkarmé som vi hade förr, en välutbildad folkarmé som tryggade freden för Sverige.

Man placerar nu ut artilleri bland deras bostadsområden. Detta är psykopati, för om de beskjuter ryssarna så kommer ryssarna ge moteld, med förödande resultat för de människor som nu alltså används som mänskliga sköldar och förmodligen som propaganda när de ligger där dödade i civila kläder. Istället bör civilbefolkningen i Ukraina skyddas och endast utbildade soldater i uniformer bör strida, dö eller kapitulera på Ukrainsk sida!

Vad var villkoret för Ukraina för att få vapen från USA? Gissa! -De måste sluta med hest mot judar… Hur länge tror ni detta kommer hålla när ”arier” dör på bägge sidor och det ukrainska folket börjar inse att de blivit grundlurade av parasiterna (som dessutom ofta kallar sig för judar) som underblåser konflikt och livnär sig på konflikt ?

Min egen teori är att dessa fåtalet parasiter och andra krigshetsare inte alls är judar, även om de påstår detta eller att nazister påstår detta, men att de som har skapat situationen dyrkar Molok, djävulen, eller liknande, i hemliga sällskap.

Ja. Detta är bisarrt och i min mening kan endast bisarra sällskap och psykopati förklara situationen, för något mer bisarrt än att förstöra MAD-doktrinen kan jag inte komma på i min vildaste fantasi. Detta måste bero på någon form av domedags-sekterism.

https://peacecompassionunderstanding.wordpress.com/2022/03/01/massages-of-peace-compassion-and-understanding-from-ukraine-and-russia/

3 reaktioner till “Kritik av föreningen Folk och Fred som vänder sig mot terrorbalansen

 1. Jag beundrar din ihärdighet med att inte bara accepterar förenklade ”bad guy” ”crazy guy” förklaringar, i en stark likriktad samhällsklimat. Och att våga orädd skriva vad du tycker trots att du kan räkna med en ”Putin troll” stämpel. Åsiktsklimat har snabbt bytt från (ineffektiv) ”krig mot en virus” [även om regionerna fortsätter spilla resurser på att uppmana till 3e dos mm, medan uppmärksamheten dras bort från ökande dokumentation av v-biverkningar kommer fram] till ett ”krig mot angriparen Putin”.

  Krigets först offer är sanningen. Så det är svårt att veta vad som är sant. Man ser några bilder som verkar vara förstörda civila bostäder. Jag kan inte veta var och NÄR och vad det visar. Jag finner det alltför troligt att vissa civila mål träffats, inte minst av misstag i krigets hemska kaos. Jag tror att det skulle finnas betydligt mera såna bilder OM inte Ryssland faktiskt visat återhållsamhet.

  Har du någon förklaring för ”Judiska presidenten” och stöd för Azov?

  **************

  Finns det någon valsamverkans möjlighet kvar inför nästa val, eller är det kört för denna omgång?

  *Jeff Forssell*Gamla Karlebyvägen 14 SE-87133 HÄRNÖSAND; SWEDEN +46(0)611-22144 +46(0)70-35 80 306 (mobile)

  En enkel metod att må och prestera bättre http://www.fasterEFT.se

  Alternativ i hälsa, utbildning, web och energi http://www.tupomedia.se

  1. Fulmedia vågar nog inte kalla mig ”Putintroll”, dels för att det är en alltför uppenbar osanning då jag är emot importen av, spannmål, rysk olja och gas till Sverige eftersom detta inte är ekologiskt hållbart, samt är dåligt för beredskapen, dels för att det inte skulle gynna deras agenda att angripa mig, dels eftersom jag vågar säga den osminkade sanningen om fulmedias psykopater, en sanning de vill dölja, dels att osanning från psykopater inte rör mig i ryggen, mer än att jag undviker det, eftersom det är tröttsamt.

   De psykopatiska journalisterna (Stockholmskleggget som Håkan Juholt numera kallar dem) vill ha räddhågsna offer, offer de kan knäcka riskfritt. Eftersom jag inte bestitter sådan offermentalitet så blir det en riskabel och lönlös jakt för dem. Rovdjur gillar inte riskabel jakt. De vill ha lätta byten, annars kommer de lätt av sig och känner sig själv jagade och känner sig knäckta.

   Den ”Judiska presidenten” är förmodligen enbart en USA-marionett vars enda syfte är att kunna fördunkla sanningen om stödet till de nazistiska kuppmakarna mot demokratin i Ukraina, samt att kunna fördunkla sanningen om Azovbataljonen.

   Marionetten är nog särskilt viktigt för USA, där vurmen för judar är intimt sammankopplad med det mesta. De som kritiserar Israel angrips direkt av det nazi-sionistiska ADL. Men är de ens ”judar”? Tveksamt. Mer sannolikt som sagt att de dyrkar Molok eller djävulen.

   Sent skall syndarna vakna! Har du modet att ställa du upp på listan inför valet, Jeff?
   Vad sägs om att göra en podd tillsammans?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s