Censur i USA – Ondskans Google skuggbannlyser Tulsi Gabbard på Youtube

Var det inte ”Don’t be evil” [Var inte ond] som var Googles motto förr? Nu skuggbannlyser Google Tulsi Gabbard på Youtube. Varför gör de då detta? Sannolikt beror det på att Googles ägare tillhör samma maktelit som hatar Gabbard för att hon förmedlar den evidenta sanningen som upplyser det amerikanska folket och världen om USA och NATO:s ansvar för krigen i världen, d.v.s. ondskan och/eller president Joe Bidens order.

Ondskan vill aldrig veta av att dess lögner avslöjas. Då blir ondskan sur och tar till fula metoder. Personangrepp, mobbning, skuggbannlysning och censur, d.v.s. ren ondska. Hade Tulsi Gabbard varit president hade ondskan förmodligen försökt korsfästa eller mörda henne. Jobbar du för Google idag? – Bli då motiverad att göra något du kan vara stolt över!

Ondskan vill inte ha världsfred, men livnär sig likt parasiter på konflikt och annan kriminalitet. Till skillnad från ondskan är Gabbard ingen osolidarisk fegis. Hon är en lugn, modig, medkännande och otroligt vacker person som lyser klart och starkt likt en supernova och vi är fler stjärnor med samma potential.

Har Google skuggbannlyst, smygcensurerat eller manipulerat vår e-postkonversation också? Mycket möjligt när de uppvisar så låg moral att de ger sig på Tulsi Gabbard, en verklig patriot. Oavsett misstanke om detta, så byt genast till ProtonMail som ligger i Schweiz innan ni kommunicerar med era vänner, bekanta och organisationer! Bannlys Google ur ert liv! Straffa Google!

Enligt dataskyddsförordningen är det dessutom lag att ni inte delar alla känsliga data med främmande makt utanför GDPR-området. Med tanke på Snowdens avslöjanden så kan en hel del användas emot er på sätt ni inte anar.

I mitt arbete för USA: s nationella säkerhetstjänst var jag inblandad i att inrätta ett topphemligt system som var avsett att få tillgång till och spåra kommunikationen av varje människa på planeten.”
Källa: https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2021/07/05/svensk-oversattning-edward-snowden-konspirationer-teori-och-praktik-del-1-av-3/

Byt direkt! Ni kan även upprätta öppna fria bloggar och forum via WordPress och phpBB, genom vilka ni kan stänga av Googles skripts och kommunicera öppet och fritt med alias, som på Flashback. Eftersom WordPress och phpBB, precis som GNU/Linux bygger på öppen fri teknologi så fungerar de utan spionerande skripts från Google, om man t.ex. loggar in på WordPress.com eller använder Firefox+NoScript och helt sonika stänger av Googles spioneri och manipulation. Kontakta mig när ni har fixat detta! Överväg även Purism och Librem om ni köper ny dator/telefon! Climb the freedom ladder!

Vill ni stödja den vackra Tulsi Gabbard, som har en mycket stark Jesus-energi, så berätta om henne, länka till henne och stöd henne gärna! Skulle det vara så att du är ryss eller har ryska rötter, så kanske du inte skall stödja henne med pengar, även om du gillar henne, för i dagens idiotiska USA är gåvor från Ryssland samma sak som att hon är en rysk agent. Det är naturligtvis inte så, för det är uppenbart att hon är en patriot som vill det bästa för USA:s folk, vilket är fred och goda relationer med världen, inkl. Ryssland och Kina.

Till skillnad från den psykopatiska fascistiska makteliten, som skapar krig och parasiterar på det amerikanska folket, så vill Gabbard ha en fungerande gräns mot Mexiko och att landets skattepengar skall gå till USA:s folk, inte till krig som skadar och dödar människor. Det är raka motsatsen till landsförräderi.

Det är inte enbart världens länder som är under attack från USA:s/NATO:s psykopater, men även fredliga amerikaner som Tulis Gabbard. Vi har bara varandra! Hjälp henne gärna och hjälp gärna mig mot de svenska psykopaterna!

Den troliga förklaringen om hur hon har attackerats odemokratiskt av ondskan har hon själv angett i detta tal:

Tulsi Gabbard Laces Into ‘Autocratic’ Trudeau, Calls Actions ‘Genuinely Authoritarian & Tyrannical’

Mer om ondskans Google:

Google settles with worker allegedly fired for his workplace activism

Richard Stallman – Reasons not to use Google

Annons

En reaktion till “Censur i USA – Ondskans Google skuggbannlyser Tulsi Gabbard på Youtube

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s