Folkets Radio – Kriget mot folket – Alexej Sakhnin och Ruslan Savitskij om rysshatet i Sverige

Via Folkets Radio i avsnittet Kriget mot folket lär vi känna ryssen, vänstermannen och Putin-kritikern Alexej Sakhnin, som enligt Per Shapiro blev kallad ”Putin-megafon” av Patrik Oksanen.

Tecknad gris i blå fluga
Vem bryr sig om grisar i NATO-blå fluga som grymtar?

Oksanens svinaktighet bör vi inte ta på något större allvar, eftersom det är helt uppenbart för mig att Oksanen är en individ som arbetar åt främmande makt, d.v.s. för USA/NATO som så många andra i Sverige, förmodligen för att de är både snärjda, skrämda och mutade, ev. genom något som kan ha med följande att göra, vilket ev. även skulle kunna förklara medieetablissemangets propaganda i övrigt?

Alexej Sakhnin, politisk aktivist i Vänsterfronten i Ryssland blev, enligt Per Shapiro, utslängd i kylan av Sveriges medieetablissemang för att ha en åsikt om att härskarklassen i västvärlden använder Putin som den orwellska yttre fienden.

Argumentationsfelet som använts mot Sakhnin av propagandamedia kallas för ”Skuld genom sammankoppling” och är mycket ondskefullt, eftersom vanligt folk lätt faller för den lögnen och andra lögner.

År 2014 skrev tydligen Sakhnin ett par kritiska artiklar om den nya regimen i Ukraina, som har samröre med nynazister. Plötsligt var de flesta dörrar i den svenska journalistiken stängda för honom och han beskylldes för att vara en Putin-megafon, vilket helt uppenbart är osanning, eftersom Putin inte är en vänsterman.

Vi närmar oss samma tillstånd som i det oligarkiska Ryssland, anser Sakhnin. Vi har sett totalitära tendenser i flera länder i världen, men i Ryssland har det nu gått så långt att man torterar fram falska erkännanden och fängslar oskyldiga, enligt honom. Många av de som drabbats av Jeltsin och Putin i Ryssland drömmer nu om en ny Josef Stalin och vissa, som tycker att livet i Ryssland är för svårt, lever i en fantasi om att Sovjetunionen fortfarande finns kvar och att det andra bara är fejk.

Shapiro intervjuar även överläkaren i psykiatri Ruslan Savitskij som är en etnisk ryss, uppvuxen i Ukraina, och som idag känner sig svensk, rysk och ukrainsk. Savitskij går in på mekanismerna bakom det extrema rysshatet och demoniseringen som odlas i Sverige av propagandan.

Man slår på ”reptilhjärnan” på folk genom propagandan, menar Savitskij, vilket gör att folk slutar tänka rationellt, vilket han jämför med tysk nazism, eftersom de också demoniserade ett helt folk, nämligen människor med judisk etnicitet. När nu nazister och judar samarbetar i Ukraina mot ryssar så är det väl dubbelmoralen som gör sig påmind, precis som i Palestina?  Det är var fel när Hitler gjorde det, men det är ok när vi gör det.

Mer intressant:
”Make Russia red again” – Aleksej Sachnin och Per Leander om rysk patriotism och en nygammal Stalin-kult som slagit tillbaka mot Putin
Kvartal – Tidigare försvarsministern: Utvisa alla ryska medborgare
Lindelöf – MIKAEL ODENBERG: UTVISA ALLA RYSKA MEDBORGARE FRÅN SVERIGE!
Oliver Stone – Dokumentärfilm Ukraina brinner
Revealing Ukraine (2019) – Oliver Stone – Director Igor Lopatonok [MIRROR]
Respekt – Eftermälet från den tyske visselblåsaren Udo Ulfkotte som slutade presstituera sig åt Nato

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s