Politiker med karaktär som kommer företräda den välinformerade folkviljan

Många blir idag politiker för det extremt höga arvodet som bestäms av arvodesnämnden. Många människor är dessutom idag desinformerade p.g.a. propaganda från etablissemangsmedierna. För en demokrati värd namnet behöver vi istället en objektiv media och ett välinformerat folk! Vi behöver också ledande politiker med karaktär som kommer företräda evident sanning och den välinformerade folkviljan!

Vetenskapliga partiets säkerhetsvakt är ingen 100% garanti. Alla partier kan infiltreras av fel slags människor, oftast psykopater och t.o.m. f.d. moderater och frimurare. Sekterism kan förvandla partier till oigenkännlighet. Vänsterpartiets partiskatt kan vid första anblicken anses bra, men vad får egentligen deras väljare för pengarna? Propaganda från genusprofessorer för rasistisk identitetspolitik och radikalfeminism? Har de bett om detta?

Vänsterpartiet är t.ex. inte längre något klassisk vänster. Klassiska vänstermän som inte håller med utesluts. Socialdemokraterna är inte demokratiska socialister längre. Miljöpartiet är inte ekologiskt hållbara. Då bör de byta namn eller fraktioneras under nytt namn och ansluta sig till Valsamverkanspartiet, även om mycket av folkets skattepengar har förslösats!

I Sverige har vi personval. Det är därför vi menar vi att varje kandidat som företräder Vetenskapliga partiet och folket bör ange sin historia och sina intentioner och hur denne vill använda sitt arvode väl inne i Riksdagen. Vi vill även verka för lugn, mod, medkänsla, förståelse och karaktär hos våra kandidater genom regelbunden meditation. Då är vi relativt säkra på att arvodet kommer att användas väl.

Vi uppmanar även folket att engagera sig och att kryssa kandidater med stor omsorg och så god karaktär som möjligt. Demokratin blir vad vi gör den till!

4 reaktioner till “Politiker med karaktär som kommer företräda den välinformerade folkviljan

 1. Hur många kontakter / initiativ tar Valsamverkanspartiet till andra mindre partier i det att samverkan realiseras ?

 2. Okej ! Tack , då vet jag ! Om ett X antal partier utanför riksdagsspärren har samma målsättningen att ta oss ur EU , så kan man tycka att samarbete / samverkan borde vara en lätt uppgift. Jag har alltid funderat på vad som haltar i samarbete med uppgiften SWEXIT ? Vad haltar ?

  1. Min senaste hypotes är att det som haltar i vissa partier ev. kan bero på Adeleide-paradoxen, d.v.s. ren artighet inom gruppen. Ingen vill vara den som tar första initiativet till ärlighet, vilket gör att de går emot sina egna bästa intressen och folkets.

   Jantelagens fårskock kallar ev. den som säger sanningen för ”splittrande”, ”elak” och anklagar honom ev. för att ”söndra”. De gör allting för att hålla ihop det som bevisligen inte fungerar.

   De som vill ta tag i saken väljer då istället att underkasta sig och åka med till Adeleide, d.v.s. fyra år till utan mandat.

   De kan inte fraktionera gruppen och få igång något vettigt. Det sociala och kortsiktigt känslomässiga är viktigare än att lyckas väl på lång sikt. Brist på gott ledarskap, helt enkelt.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s