Tommy Robinson – Poliser förhindrar journalisten från att ställa frågor till barnvåldtäktsmän

Tommy Robinson (Rumble) blir jagad av polisen i Storbritannien för att han undersöker barnvåldtäktsmän och vill ställa frågor till dem.

På Jimmy Dore Show har vi en journalist som ställer frågor till Bill Gates om has kontakter med barnvåldtäktsmannen Jeffrey Epstein. Skulle hon bli arresterad om hon kom till Storbritannien och ställde svåra frågor? Varför då? Någon med ett bra svar på det här?

2 reaktioner till “Tommy Robinson – Poliser förhindrar journalisten från att ställa frågor till barnvåldtäktsmän

  1. Man undrar hur många av Sveriges politiker som redan blivit ”mutade” eller uppköpta?
    JA, Det har ju redan bekräftats att USA spionerar på svenska politiker (via Danmark). Varför? De köper troligtvis upp dem, så de får fram den politiska inriktning som de vill få genomförd i det här landet. Vad ska man annars tro, (med avseende på utvecklingen)
    I stort sätt har troligtvis ” lögn-imperiet” (via aktieägande) kontrollen över de största etablissemangsmedierna redan (bolagsmedia) liksom TT, varifrån dessa medier hämtar och levererar sina lögner till folket.
    TT och bolags-medierna är i stort sätt identiska. Public relation och Public service och propaganda, går inte längre att skilja åt. De är sammansmälta.
    Det som naivt folk tror är normal upplysning, fakta och värde-neutral information, i våra statskontrollerade medier, är så förgiftat och förvrängt på fakta, och objektivitet, att en hederlig journalist skulle kräkas och skäms ögonen ur sig om vederbörande skulle stå som undertecknad. Men det är sällan äkta journalistik som publiceras utan ren propaganda från mer eller mindre anonyma USA och Natostyrda Pr-byråer. Vägra ta del av skiten. LÄS INTE något Politiskt från US-styrda” TT” ( lelle printer).

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s