Bokbål och stenkastning mot polisen – Helt enig med Lamotte, men det saknas medkänsla

Helt enig med Lamotte. Det som saknas är medkänsla med de som har migrerat bort från de länder som NATO-svinen har sabbat.

Mussarna har tytt sig till en doktrin som säger att ”Gud är större” och allsmäktig som ett sista halmstrå, trots att deras gud inte har varit särskilt stora mot dem och inte visat sin gudomliga makt för dem.

Klart att det kan slå slint i huvudet på dessa vilseledda sekterister när polisen skyddar de nassar som provocerar dem genom bokbål. Det kallas ”psykos” och bör behandlas på mentalsjukhus, men dit ska alla NATO-vurmare och provokatörer som vill skapa konflikt i vårt samhälle också, anser jag! De är samhällsskadliga.

Bokbrännare och sektledare arbetar inte för våra olika folkgrupper, men för krig åt de som håller i makten. Söndra och härska kallas det. I Sverige får man dessutom motdemonstrera och sälja koranen till nazister med profit.

Låt nassarna köpa och bränna hur många koraner de vill! När muslimska förlag tjänar pengar så är ingen skada skedd för muslimerna. Alla som vill ha en sektdoktrin kan köpa en. Det råder ingen brist på vare sig papper eller trycksvärta i våra dagar.

Det enda det råder brist på är förstånd.

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s