Aschs likriktningsexperiment – Så lurades vi till likriktning + Några konsekvenser för dig

Aschs likriktningsexperiment såväl som Abilene-paradoxen kan ha bidragit till att du frivilligt tog vaccinet/biovapnet. Mycket tidigt gick monopoliserad fulmedia ut och påstod att:

“Alla experter är eniga om vaccinet är säkert och effektivt.”

Detta var tillräckligt för att få de flesta injicerade, förutom de som ställde sig fåtalet logiska följdfrågor:

  • Hur kan jag med säkerhet veta att alla experter är eniga om de enda ”experter” jag ser i fulmedia är eniga?
  • Hur kan någon, i hela världen, veta att det s.k. ”vaccinet”, som skapats med helt ny teknologi, är säkert och effektivt, om inte tillräckligt lång tid har passerat för att göra oss relativt säkra på detta?
  • Hur vet vi att injektionen verkligen är ett ”vaccin”, om det inte genomgått tester som fastställer att det faktiskt stoppar sjukdom och spridning?

I Sverige användes även argumentet om ”solidaritet” med de gamla och de svaga, ett s.k. känsloargument utan logisk grund, eftersom vacciner alltid getts till de gamla och svaga som velat ta risken med vaccin, istället för risken av att få influensan/förkylningen, medan resterande del av populationen alltid genomgått influensan/förkylningen och erhållit flockimmunitet, som sedan skyddat de gamla och de sköra.

”Solidaritet” hos de friska vore alltså, normalt sett, att ha influensan/förkylningen, så tidigt som möjligt, för att solidariskt hjälpa till att skapa flockimmunitet. Varför var det nu plötsligt tvärtom?

Allt fler uppfattar nu både viruset och det s.k. ”vaccinet” som biovapen och de har goda evidens för att ha den uppfattningen. Folk som tagit vaccinet verkar nu bli allvarligt sjuka av sjukdomar som de annars, med all sannolikhet, hade klarat av galant. Sambanden pekar nu alltså på immunbrist hos de som tagit vaccinerna, d.v.s. AIDS, men för att skilja dem från de som ev. har fått AIDS av andra saker, så kallar man detta oftast för VAIDS.

Ytterligare ett sätt du har lurats, om du inte ville ha viruset, var att bära fullkomligt värdelösa masker som inte är byggda för att skydda mot virus. De som påstod att de ville skydda dig var alltså medbrottslingar som gjorde att du, med större sannolikhet än annars, blev smittad.

Jag var också lurad av charlatanerna och gick med en s.k. kirurgmask/stänkmask, men så fort jag fick höra om att ”sila mygg med hönsnät” så undersökte jag om det stämde. Med två enkla undersökningar, dels om Corona-virusets storlek, samt hur stora partiklar som olika typer av filter filtrerar så konstaterade jag att påståendet, med all sannolikhet, var korrekt. Jag kunde även leta upp en forskare från Japan som bekräftade den logiken. Jag  insåg att jag var lurad och letade upp det jag ansåg var en rimlig nivå av skydd, nämligen olika HEPA-filter.

Döm om min förvåning när jag informerade folk runtomkring mig om vilka filter som faktiskt skyddar oss och de gamla och de sköra! Jag som använde känslomässiga argument kombinerat med hållbar logik sågs enbart som en kuf som inte anpassade sig till fårskocken. Även narcissistiska argument om att mitt val av skydd var ”fult” fick jag höra. Även ”ad populum”-argumentationsfel fick jag höra: – Skulle alla andra inkl. sjuksköterskor och läkare ha fel och bara du ha rätt? Ingen tanke på att även de kunde vara offer för fulmedia-propagandan.

Man måste nu rimligen fråga sig vad som är orsaken bakom att sprida ut ett virus, samt lura på människor ett biovapen som ger dem VAIDS, undanhålla fungerande billiga läkemedel, samt få dem att bära masker som inte skyddar? Är det pengar, eller ett sätt att minska populationen, eller ett sätt för oligarker att ta över världen, eller alltihop på en gång? Kan psykopater vara ondskefulla? -Klart att de kan vara det. Är människor omåttligt naiva? -Ja.

Blev du också lurad? Hur gick det till och vad var det som fick dig att vakna?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s