Kritiska frågor till Thorbjörn Nilsson, biträdande universitetsrektor på Linnéuniversitetet i Växjö

Hej Thorbjörn!

Läser att du bäste Thorbjörn Nilsson, biträdande universitetsrektor på Linnéuniversitetet, har sparkat en ukrainsk professor. Jag har nu enbart sett en sida av den saken. Denna:
https://samnytt.se/ukrainsk-professor-kallade-zelenskyj-nazist-sparkas/
https://jennypiper.blog/2022/04/25/manniskor-som-forhandlar-med-ryssarna-avrattas-i-ukraina-och-i-sverige-agnar-universitet-sig-at-politisk-forfoljelse/
Du får givetvis gärna svara på mina kritiska frågor, bäste Thorbjörn!

Jag ser personligen ingen anledning att mobba ut denne professor, helt oavsett vilken ledare eller gruppering han kritiserar, eller vilka åsikter han har privat. Jag anser dessutom att vi bör ha åsiktsfrihet och demokratiskt beteende, i det här landet, även på raster, även om det givetvis kan vara olämpligt under själva arbetstiden! Om du har en annan åsikt, Thorbjörn, så är jag mycket intresserad av grunden till detta.

Personligen föredrar jag partiet ”Rättvisa Ryssland framför Putin, men Putin har inte förbjudit oppositionen i Ryssland, såsom diktatorn Zelinsky har förbjudit oppositionen. (Då blir man s.a.s. ”diktator” och applåderad i Sveriges Riksdag)

Den folkvalde Putin har heller inte torterat och mördat de som talar för fred, mig veterligen. Ryssarna verkar faktiskt följa krigets lagar, till skillnad från Azov-bataljonens nazister. Putin har under flera år varit rimligt fredlig, trots nazistisk statskupp i grannlandet, samt att 14000 rysktalande civila ukrainare har mördats urskiljningslöst av Azov-bataljonen i östa Ukraina, sannolikt på order av USA.

Ryssland har enbart satt samma röda linje som USA har gjort i sin sfär, men USA och väst har inte respekterat den ryska röda linjen. Viljan till en röd linje beror sannolikt på viljan att upprätthålla MAD-doktrinen.

Poängen är att kärnstridsspetsar inte får komma för nära vare sig Ryssland eller USA och att detta avstånd skyddar oss alla litegrann från totalt kärnvapenkrig, nukleär vinter och radioaktivitet som skadar våra barn.

Det har nu även uppdagats att USA:s krigsorganisation DARPA har finansierat biologiska vapen-experiment i Ukraina och i resten av världen, vilket förmodligen är ett brott mot ”Biological Weapons Convention”.

Nuland, som orkestrerade statskuppen, har erkänt detta i förhör och är oroad. Onekligen uppkommer tankar på Dr Mengele när man betraktar den kvinnans vittnesmål och annat vad hon har sagt. Fauci är även hårt utfrågad av läkaren och libertarianen Rand Paul i USA och ”gain of function research” som skett i Wuhan och vem vet var någonstans mer? I Ukraina? På vadå? Ebola eller Marburg?

Professorn som du sparkat verkar vara en anti-nazistisk ukrainare som känner sitt eget land och sina landsmän, har känslor och åsikter, såsom sig bör i ett fritt land som Sverige. Anser du att Sverige skall vara ett fritt land med yttrandefrihet och demokrati?

USA och nazister verkar helt evident ha legat bakom statskuppen. Professorn talar alltså evident sanning om än i generaliserande termer. Att EU och Sverige har stöttat den ökade konflikten med Ryssland och stöttat nazismen i Ukraina är en mycket farlig väg att gå, som strider mot svenska traditionella alliansfria neutrala fredliga principer som väldigt många av oss fredliga svenskar och fredliga invandrade flyktingar/migranter vill upprätthålla.

Den välkända vänsterprofilen Kajsa Ekis Ekman har också påtalat nazismen i Ukraina och dess svenska kollaboratörer i Sverige via vänstertidningen ETC. Direktören för Simon Wiesenthal Center i Israel slår fast att det är absurt att ignorera nazisterna i Ukraina.

Det är inte olagligt att vara nazist, Thorbjörn, så länge du inte hetsar mot folkgrupp, förutom om du är svensk polischef förstås, eller Kristdemokraternas partiledare, eller liknande.

Är du nazist Thorbjörn? I så fall, varför är du det? Tycker du att vi har haft för mycket invandring? Är det hudfärgen på vissa elever som du inte gillar? Fick du order från en lokal nazistisk psykopatisk moderatpolitiker att göra detta politiska utspel? Eller är det så att du drogs med i nazistisk fulmedias hjärntvätt och ville visa din egen godhet, men att det blev lite fel? Är det en flirt med ukrainska kvinnor som förlorat sina män helt i onödan p.g.a. statskupp, folkmord och krig? Eller vill du bli populär hos deras faderlösa barn? Berätta gärna! Förklara! Det är sanningens år!

Med vänliga hälsningar
Martin Gustavsson
Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s