Politisk satir – Tecknarupproret om Nato – När bilder säger mer än tusen ord

Jag välkomnar med stor glädje Tecknarupprorets politiska satir om Nato.

Klicka på bilden och sedan på knappen för att se fler bilder!

A4 med utvalda bilder för utskrift – Nej till Nato

Tecknarupproret är särskilt bra för idag är memes en viktig del av att nå ut till människor. Memes kan heller inte tystas lika lätt på imperiets plattformar.

Svenska folket får ingen sann och balanserad rapportering via fulmedia, och mycket censureras. Vi har nästan inga ärliga politiker att välja på i de befintliga partierna, för de med ärliga uppriktiga åsikter har uteslutits ur dem. Kvar har vi lismande  mutkolvar och fegisar, samt de psykopater som kontrollerar dem.

Jag noterar nu även att vi har en ljugande svensk s.k. ”försvarsmakt” [terrormakt], som har utbildat ukrainska nazister i konsten att döda civila ryssar, samt via främmande makts sociala media, på allvar påstår att Ukraina är en ”demokrati”, fastän landet har haft en statskupp och att den nazistiska diktatorn Zelensky förbjudit opposition och torterat och avrättat de ukrainare som vill se fred med Ryssland.

Nu påstås det dessutom att svenska folket inte kommer få folkomrösta om nato, världens i särklass mest kriminella allians, styrd av USA:s kriminella oligarker, så kanske är det inte konstigt om försvarets s.k. ”demokrater” påstår att diktatorn i Ukraina också är ”demokrat”? Folket får inte bestämma, alltså ingen demokrati. Freden är förbjuden åt det militärindustriella komplexet som livnär sig på upprustning och krig.

När denna totalitära ljugande maktelit och dess lydiga lakejer vilseleder och bedrar folket, så har visserligen en sådan folkomröstning mindre värde, för människor måste först lära sig att INTE lita blint på korrumperade auktoriteter, samt tänka rätt genom att bli vänner av visdom, samt därefter sätta sig in i ämnet på ett öppet skeptiskt sätt, enligt sokratisk princip, om det skall kunna kallas för ”demokrati” i ordets egentliga betydelse, d.v.s. ”folkstyre”.

De som bara läser ljugande fulmedia och inte kan tänka självständigt och inte bryr sig om evident sanning kommer ju enbart leda landet i fulmedias ägares intresse, INTE i sitt eget eller folkets bästa intresse, inte i fredens intresse, inte i barnens och framtidens generationers intresse. Dagens oligarkiska maffiavälde i en slöja av s.k. ”demokrati” är exakt vad soldathandboken varnat oss för.

Politikerna vill INTE göra nato till en valfråga, men valet mellan nato och totalt kärnvapenkrig är ett mycket stort val, som INTE bör tas över huvudet på folket! Samtidigt som folket säger NEJ till att göra Sverige till en spelbricka mellan stormakterna genom krigsorganisationen nato, så kan vi samtidigt rösta om ett Swexit, bort från det korrupta monopolkapitalistiska projektet EU där George Soros spankulerar omkring fritt och korrumperar de folkvalda!

Vad är min lösning? Vetenskapliga partiet, som är för en mer sokratisk demokrati, samt regnbågsalliansen Valsamverkanspartiet. Välkomna!

Mer intressant om tecknarupproret:

https://www.globalpolitics.se/71-svenska-tecknare-ritar-i-stort-upprop-mot-karnvapen-upprustning-och-nato-medlemskap/

https://vansternationalisterna.wordpress.com/2022/04/23/tecknarupproret-om-nato/

https://jennypiper.blog/2022/04/22/nar-bilder-sager-mer-an-tusen-ord/

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s