SVT & Censur – Säga vad man vill Ebba Buschs hets mot islamister, men …

…inte ska väl SVT klippa och klistra i hennes uttalanden? Eller vad tycker du?

SVT förvrängde Ebba Busch-citat på Socialdemokraternas TV (STV)

Detta klippande och klistrande är på något vis värre än censur, men å andra sidan kommer det sannolikt gynna Ebba Busch och Kristdemokraterna, vilket sannolikt är planen. En hel del kristna sossar kan nog genom detta luras över i högerspökets knä. Det steget är inte långt efter de har lurats till att stödja den nazistiske diktatorn i Ukraina med svenska pansarskott till rungande applåder från alla partier i Riksdagen

Vad är väl mer ”passande” då än att hetsa mot religiösa trosriktningar och folkgrupper, efter man har väckt förargelse genom polischefer som har godkänt koranbränning framför importerade och segregerade muslimer och islamister? Muslimerna blir då givetvis extremt lätta att uppvigla. Det var förmodligen det man räknade med och planerade från allra första början, tror jag. Aktiveringen av Paludan går sannolikt ut på att dra kristna sosseröster till borgarna.

Det hela har med all sannolikhet orkestrerats av alla de monopolkapitalister som vill behålla makten. Importera de mest sekteristiska formerna av islam, segregera dem, provocera dem, peka ut dem som bråkmakare och skörda frukterna! Mer förståelse för Israels etniska rensning och mer monopolkapitalism efter valet av girigbukarna. Inte för att det är så stor skillnad mot sittande EU-vurmande regering, men det fattar ju inte vanligt folk som enbart bänkar sig framför ljugande fulmedier som SVT.

Mer intressant:
https://swebbtube.se/w/wuLtBaEyV3F9MvyobMYeD5

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s