Patrick Lancaster – Ukrainska nazister skjuter på journalist och civila i Donbass

Varning för starka bilder! Journalist under beskjutning och splitter som regnar ned. En död civil hund som mördats, samt kvinnor och barn som gömmer sig i en källare.

https://rumble.com/v134cwu-journalists-underfire-as-shelling-hits-civilian-area-in-ukraine-russia-war.html

Nyligen fick ni höra att det inte finns några nazister i Ukraina via fulmedia, som blåljuger oss rakt upp i synen för pengar som de får både från våra egna inbetalade skattemedel, men sannolikt också från främmande makt. Vad dessa ljugande folkförrädare säger VET vi är lögn. Bedragare!

Nassarna visar stolt upp sig på bilder med sina nazistsymboler på nätet. Det är vidrigt och det förklarar givetvis beskjutningen av  de civila. De ville först förbjuda ukrainare i östra delarna att tala ryska och de har dödat 14000 civila sedan 2014 och vill förmodligen utrota alla rysktalande ukrainare i Donbass. Typiskt nazister. Det är dessa nassar som Riksdagen applåderade nyligen.

Rösta inte på de där nazistiska nato-slickarna! De vill dra in oss i krigsmaskineriet. Rösta enbart på fredliga, valsamverkande partier som är emot nato-slickarnas krig mot Ryssland och östra Ukraina! Vi skall ha goda relationer med våra grannar, inte stödja statskupper eller de som provocerar fram krig!

2 reaktioner till “Patrick Lancaster – Ukrainska nazister skjuter på journalist och civila i Donbass

 1. Mycket märkligt, att flera av Sveriges partiledare stöder ett Natomedlemskap, i medvetenhet om vad USA varit inblandad i under alla år.
  CIA-kupper, proxykrig, infiltration av andra länders regeringar, förutom ständiga lögner och fakenews, som de sprider över världen via sina PR-byråer som Svensk och utländsk press suger till sig. Eller i övrigt köpt in sig i våra massmedier som aktieägare, så de tagit kontroll över pressredaktionerna och SVT?

  I vilket fall som helst går det knappast att blunda för att de styr opinionsbildningen i Sverige.
  Är våra politiker imbecilla och dumma i huvudet, eller är det bara så att de är uppköpta av USA, kanske står under hot och utpressning?

  Vilka faktorer är det annars som styr våra politiska beslutsfattare?
  Med medvetenhet om att storfinansen kapitalet och industrin har oerhört stor påverkan på redaktionernas val av informationsutbud till läsarna och opinionsbildning med propaganda, så blir frågan om även politikeradeln styrs av
  propagandautbudet från redaktionerna. I så fall är det ”förskräckande”.

  Min mening är att redaktionerna är kapitalets ”horor” som inte bryr sig alls om vad som är sant och fakta. De har bara intresse av att öka sina intäkter, även om det kan ske genom påverkan av människors känsloliv och nyfikenhet.
  Rädsla, hotbilder, lögner och propaganda-styrningar, falska utrikesreportage, är bara några exempel på vad som präglar statsmedierna.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s