Valplattform 2022 för Vetenskapliga partiet

* Fred och oberoende

Vi vill göra världen fredligare och tryggare för barnen och framtidens generationer, inte ta risker åt kärnvapenmakterna i EU, eller ta risker åt krigsförbrytare-nationer i Nato. Vi måste bli vänner med alla våra grannar och äkta vänner säger sanningen till varann! Vi måste skriva på kärnvapenavtalet!

Vi måste bygga upp den beredskap, som politikeradeln har raserat, om vi vill bli oberoende! EU och Nato undergräver fred, neutralitet, alliansfrihet, beredskap och oberoende. Därför har Vetenskapliga partiet ett utträdeskrav ur båda dessa organisationer för att stödja en regering.

När vi säger fred och oberoende så menar vi det. Miljöpartiet och Vänsterpartiet må vara lena i truten i denna fråga, men dessa karaktärslösa partier menar bevisligen inte vad de säger, men sitter i knät på krigshetsande landsförrädare. Om du är för fred och oberoende anslut dig då till vår öppna lista och rösta rätt, för barnens skull!

* Ekologisk hållbarhet

Oavsett om man tror på klimathotet, eller inte, så visar flera olika vetenskapsfält att vi inte får bli för många människor som konsumerar för mycket. Detta visar även matematiken genom exponentialfunktionen, en enkel aritmetik som utgör ett absolut bevis.

Ekologisk hållbarhet innebär att vi människor skaffar lagom antal barn och existerar i balans med naturen, samt skapar en natur i mångfald. En effekt av att leva ekologiskt hållbart är att olika utsläpp från mänsklig aktivitet minskar.

Att vara fredliga och oberoende bidrar också till ekologisk hållbarhet, såväl som att rösta på ett parti för nedväxt. Miljöpartiet vägrar svara på våra frågor om ekologisk hållbarhet. Miljöpartiets karaktärslösa beteende hotar därför ekologisk hållbarhet. Gillar du vetenskapliga evidens, sanna argument och svar på dina frågor ställ då upp på vår öppna lista och rösta då på Vetenskapliga partiet!

* Schweizisk direktdemokrati

Om man säger demokrati och menar äkta folkstyre så betyder det i vår mening schweizisk direktdemokrati. Vi vill ha initiativrätt för folket genom namnunderskrifter i kommuner, regioner och nation. Vi vill dessutom att alla folkomröstningar skall vara beslutande, inte att politikerna kan strunta i folket när de önskar det, som idag.

Schweiz är varken med i EU eller Nato, men detta intresserar tyvärr inte de organisationer som deltager i folkrörelserna ”Nej till Nato” eller ”Nej till EU”. Istället vill de tysta ned detta faktum. Därför är de karaktärslösa och oärliga mot folket. Att inte byta taktik, när den taktik man har bevisligen inte fungerar, är också ett tecken på ren idioti.

Anledningarna att undvika ”digital direktdemokrati” i dagsläget är främst den dåliga säkerheten på enheter tillverkade hos främmande makt, dolda ofria operativsystem, crackers och folkets användning av klandervärda plattformar, från världens i särklass mest kriminella land, såsom t.ex. Facebook eller Google (Youtube), där artificiell intelligens, styrd av psykopater, manipulerar folket, på samma vis som propagandistiska medier i övrigt gör det.

Ökar däremot folkets kompetens, användning av öppen fri hårdvara, öppna fria plattformar och säkerhet så är vi för det, och då på dedikerade krypterade röstningsdosor tillverkade i Sverige, men vi stödjer ABSOLUT INTE DDD idag, för vi är ett seriöst parti som vill Sverige och det bästa för barnen.

Vi bör mötas i verkliga livet, vara evident sanna, vara medvetna om psykologiskt försvar, ha öppen fri kommunikation, samt kunna lita på resultatet av folkomröstningarna! Det är därför vi vill att alla ska byta till öppna fria plattformar och att folket ska få möjligheten att gå till valurnorna ca 4 gånger per år!

Vill du vara med och bestämma i viktiga frågor, för dig och folket, och att media skall vara evident sann och objektiv innan du fattar beslut, så bör du alltså ställa upp på vår öppna fria lista och/eller rösta på Vetenskapliga partiet!


Vetenskapliga partiet går till val genom Valsamverkanspartiet där alla seriösa demokratiska partier, organisationer och  myndiga svenska medborgare är inbjudna. Vill du ansluta dig eller din organisation till Valsamverkanspartiet i din region, din kommun eller på riksnivå, så kontakta gärna Valsamverkanspartiet!

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s