Min vision för 2050

Världsfreden är nu verklighet tack vare Schweizisk direktdemokrati i nästan alla världens länder, med följden fred, avspänning och oberoende. Följaktligen finns inte EU eller Nato. Kärnvapnen är avskaffade. Världen är multipolär och inga krig har funnits på tre decennier.

Digital direktdemokrati pålurad av charlataner blev naturligtvis en flopp, på samma vis som Joe Bidens ”2000 mules”, av precis samma anledning. De utnyttjades för valfusk och folk ogillar valfusk. Alla försök till poströstning och digital direktdemokrati förbjöds därför genom folkinitiativ och beslutande folkomröstningar i hela världen. Valurnor och manuell räkning är det som gäller och det kombineras med folkfest.

Meditation, filosofi, psykologi, vetenskapsteori, introspektion/meditation, bön/målbild och yoga är saker som finns att välja redan i grundskolan och stärker barnens mentala styrka, kroppsliga hälsa och förmåga att skilja på lögn och sanning.
Denna förmåga gör att medier som inte håller sig till evident sanning snabbt förlorar läsare.

Betygen är avskaffade. Skolan arbetar istället med målet lust att lära i frihet, samt kurssystem som bygger på att man klarar kurser och först därefter går vidare.

Populationen i varje nation är i ekologiskt hållbar balans. Populationen minskade till Georgia Guidestones rekommendationer, p.g.a. övertro på experimentella vacciner/biovapen i kombination med psykopati hos de som låg bakom de ”gain of function”-virus som patenterades och släpptes ut.

De flesta människors immunsystem sattes ur funktion genom vacciner/biovapen, dödstalen steg och steriliteten ökade. Även könsdysfori och minskad sekterism och kvinnans frihet bidrog till mindre barnafödande och nedväxt.. Alla sörjer de som mördades medelst vacciner/biovapen och de skyldiga fick lämpliga straff i folkdomstol som kallades ”Nürnberg 2.0”.

Skola, vård, omsorg och beredskap har förstatligats och är förstklassig. Monopolföretagen har beskattats progressivt till förmån för mindre och medelstora företag, till förmån för en sund fri konkurrens.

Kontanterna är baserade på guld och silver återigen, efter att fiat-pengarna försvann då USA kraschade ekonomiskt och världsfreden började.

Efter försöken att förslava mänskligheten med vaccinpass, onödiga appar och onödiga ID-kontroller, så infördes lagar mot onödig registrering av människor genom folkomröstning. All hårdvara och programvara tvingades till öppenhet. De öppna och fria alternativen har nästan tagit över helt.

Kortbetalning beskattades hårt och minskade kraftigt i omfattning. Kontanterna kom tillbaka och används mycket flitigt.

Världen alla öknar grönskar alltmer med hjälp av avsaltat vatten. Ekologisk mat finns till alla i överflöd som lagras intelligent i beredskapslager som räcker i mer än 10 år för alla världens människor.

Människor jobbar allt färre timmar per dag, och de flesta jobbar inte alls.

Robotisering och automation har tagit över nästan helt och hela folket har medborgarlön som grundlön.

Ingenjör, elektriker, hantverkare och programmerare är vanliga yrken för de som vill arbeta och vill tjäna lite extra pengar.

Äventyr, politiska diskussioner, trädgårdsarbete, matlagning och sport är saker som människor deltar i med stort nöje, istället för att arbeta med vanliga jobb.

Jämlikheten är på en nivå som 99% uppfattar som mycket eller ganska rättvis.

Alla fordon är drivna av el och/eller muskelkraft.

Resor sker på ett miljövänligt sätt, främst med tåg, solcellsbåt eller segelbåt och de går oftast långsamt för folk har inte bråttom och vill uppleva både stillhet och natur.

Sköra människor bär ofta HEPA-filter-masker vid resor, eller i stora folksamlingar, för att skydda sig från de virus som fortfarande florerar.

Vi har ganska bra och billiga profylax och botemedel mot alla virus som cirkulerar, så den farliga vaccinindustrin är nedlagd.

Sol, vindkraft och vattenkraft räcker gott i Sverige till vår minskade befolkningsmängd. Situationen är likartad även i andra länder. Artificiella dammar används för att spara vind- och solenergi som lägesenergi.

Allt fler hem är intelligenta och nästan helt självförsörjande på el från solkraft och vindkraft.

Vi har självförsörjande kolonier på olika asteroider som vi styr in i fördelaktig bana med kraft från solen. Från dessa kan vi upptäcka farliga asteroider snabbare och aktivera avstyrningen av deras banor snabbare.

Annons

3 reaktioner till “Min vision för 2050

 1. Det beror på vilken myndighet som samlar in röster från digital direktdemokrati ? Knapptryckarna borde få ta hand om röstningsprocessen i det att valfusk minimeras. Nog är det värt ett försök att via egen dator få rösta i viktiga frågor i det att framtiden hamnar på rätt färdväg.

  1. Jag visste inte graden av min inkompetens på IT-området innan jag talade med en dataingenjör och började lyssna på Richard Stallman och Rob Braxman som har mycket kompetens på området.

   Att vara för digital direktdemokrati över främmande makts hårdvara och operativsystem är t.o.m. värre än ”2000 mules” eftersom alla parter kan använda ”mules” och det då kan ha mindre betydelse för det verkliga utfallet.

   Direktdemokraterna såväl som piratkopian Knapptryckarna har meddelats om sin belägenhet, men de lyssnar inte på evidens, oavsett hur många gånger jag repeterar det för dem.

   Charlatanen som leder dem VET att det inte är säkert:

   https://archive.org/details/telefonsamtal-martin-gustavsson-ulf-bejerstrand-2021-08-27

   …men repeterar de lögner som knapptryckarna vill höra, vilket hjärntvättar dem.

   https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2021/10/20/olika-former-av-logn-del-0-kognitiv-dissonans-undvikande-av-obehaglig-sanning/

   Knapptryckarna vill inte höra obehagliga sanningar.

 2. Eftersom Knapptryckarna är så oerhört korkade att de tror på digital demokrati så misstänker jag att något annat ligger bakom. Förmodligen får ledaren och hans närmaste män pengar av frimurare i syfte att ta över styret eller att släpa demokratin i rännstenen tillsammans med den svenska flaggan.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s