Den insiktsfulle Stockholmaren + Fritjof Persson + Martin Gustavsson om valsamverkan

Swebbtube – Den insiktsfulle Stockholmaren + Fritjof Persson + Martin Gustavsson om valsamverkan

Källa: https://valsamverkanspartiet.wordpress.com/2022/06/17/den-insiktsfulle-stockholmaren-fritjof-persson-martin-gustavsson-om-valsamverkan/

2 reaktioner till “Den insiktsfulle Stockholmaren + Fritjof Persson + Martin Gustavsson om valsamverkan

 1. Förklara vad det är för skillnad att rösta på valsamverkanpartiet och knapptryckarna ?
  Det går väl lika bra att manipulera bort era röster som knapptryckarnas ?
  I vallokalerna räknas det ordentligt men sedan när alla röster samlas för hela landet antar jag att man kan frisera siffrorna som man vill.
  Jag kommer inte att rösta i år heller. Jag deltar inte i humbug. Först får de införa en domstol som kommer att ställa de styrande till svars . Om det ska fungera måste också media vara fri och granska makten.

  Bättre vore om alla som tycker att det barkar åt helvete låter bli att rösta tills detta införts. Och att man skickar sina iturivna röstkort till SVT.
  Jag är inte alls för direktdemokrati när befolkningen kommer att få desinformation från alla håll.
  Befolkningen är så okunnig om allt så det blir ingen förändring. De är så indoktrinerade så de kommer att rösta för tvångsvaccinering. Vad har ni för lösning på det ?
  Först måste de styrandes alla lögner exponeras och bytas ut till sanning.

  Vetenskap är bara ett ord som betyder att man har vetskap om något. Det betyder inte att det är det rätta och sanna.
  Ni skulle ha vaknat tidigare när sossarna ”byggde” upp välfärden.
  Varför har ni inte blottlagt bedrägeriet med hela skolmedicinen som förgiftar oss istället för att bota?

  Inte har SD varit något ärligt parti. Det har liksom MP skapats av globalisterna för att ställa grupper mot varandra.

  Nu har det gått så långt att det är bara en sak som vi ska belysa och protestera emot.
  Att samtliga riksdagspartier och media ljuger om allt.

  1. Valsamverkanpartiet ger alla partier och kandidater frihet. Vi ställer inga krav mer än seriositet.

   Knapptryckarna är ännu inget seröst parti som är säkert, eftersom hårdvara, mjukvara och plattformar måste bli säkra och verifierbara. Det är därför det är folket lokalt som måste räkna rösterna i en schweizisk modell av initiativrätt och beslutande folkomröstningar.

   Vi kan få tryggare val 4 gånger om året. Folket självt kan räkna folkets röster. Detta kan filmas så att det kan dokumenteras att det har gått rätt till och att alla inblandade beter sig korrekt med karaktär.

   Varje vallokal som folket besitter kommer kontrollera det centrala resultatet och kan kontakta andra vallokaler för att bekräfta att deras data stämmer i den centrala databasen.

   En domstol som kommer att ställa de styrande till svars för deras handlingar kommer inrättas när du röstar rätt och när folket styr och vill ha detta. Då kommer även media bli fri, sann och patriotisk, såsom folk vill ha den.

   Idag vinner alternativa sanningssägande medier med öppna fria kommentarsfält mark för att folket älskar sanningen.

   Sokrates, världens visate man, du och jag är 100% eniga. Vi vill enbart ha direktdemokrati när befolkningen får korrekt information från hederliga människor med karaktär.

   Vi är alla tre eniga i att befolkningen måste bli motiverade att bli kunniga i hur vi ser sanningen tydligare och tänker rätt så att vi röstar för frihet, oberoende och demokrati, likt schweizarna.

   Det är sanningens år och Internet är fullt av sanna plattformar där sanningen råder.

   Vetenskap är inte bara ett ord, men en metod att falsifiera hypoteser i syfte att finna evident sanning. Meditation är en metod att fokusera på vad vi vill, våra intentioner och våra handlingar, så att vi får den karaktär vi behöver. Bön är ett sätt att önska sig och att målformulera.

   När man vaknat måste man se framåt! Vi kan inte förändra det som har passerat, enbart känna skam, ångra och förlåta, därefter fokusera i nuet positivt, kreativt och konstruktivt!

   Du har rätt om de flesta partier, tyvärr. De är ännu inte folkliga och inte ännu för äkta folkstyre, men Vetenskapliga partiet är det och vi önskar att fler blir som oss och går tillsammans med oss mot en bättre värld.

   Du har 99,9999% rätt, men Vetenskapliga partiet är ett riksdagsparti, vi medverkar via det öppna fria mediet SwebbTube och vi talar sanning om allt och älskar om ev. omedvetna lögner avslöjas.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s