Ghislaine Maxwell fick 20 år, men de andra barnvåldtäktsmännen är inte häktade än

Bild på Swedish Rebel
Bild på Swedish Rebel, mannen som är ihop med en thailändska och ser alltmera ung ut, varje gång jag ser honom.

Utmärkt att denne svenske ledare och patriot tar tag i dessa pedofila våldtäkter! Mer intressant om detaljerna i Swedish Rebel’s klipp på: https://swebbtube.se/w/icpbco8fu7NNQPFua48ctn


För 10’000 kronor på mitt konto + en riktigt god karaktär så berättar jag mer om hur jag tror att Swedish Rebel ser allt yngre ut och kommer då skicka 5’000 kronor av dessa till Swedish Rebel, för det är han verkligen värd. Må Swedish Rebel leva länge och fortsätta med det han gör! (Alla kan vara lurade, så även jag, och mina evidens om förlängt liv är enbart anekdotiska, så jag lovar inte evig ungdom till någon, men ni kan ändå få ta del av min hypotes.)

Nåväl. På tala om att vara lurad, så anser jag att jag var lurad som var för digital direktdemokrati, här i ett klipp som sändes via TV3, samt att Knapptryckarna och Direktdemokraterna är lurade, eller luras fullt medvetet.

Den som vill ha en diskurs/debatt om saken är välkommen att kontakta mig via kommentarsfältet nedan eller via kommentarsfältet under detta klipp: https://swebbtube.se/w/qJBwYyujZJAZLM3F1EVmPA Använd gärna en krypterad Protonmail-adress från världens mest demokratiska land, Schweiz! Jag skickar då ut en inbjudan om medverkan via Jitsi Meet.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s