Georgia Guidestones som håller Vetenskapliga partiets linje har sprängts

Georgia Guidestones som håller Vetenskapliga partiets ekologiskt hållbara linje har delvis sprängts.

Georgia Guidestones: ‘America’s Stonehenge’ bulldozed after bomb attack as CCTV of car released

Förmodad orsak är att vissa sammankopplar stenarna med maktelitens utrotning genom biovapen/massvaccination, något som först var en hypotes, eller för vissa en s.k. konspirationsteori (ett kontrollord som makteliten använder ofta mot folk som tänker självständigt och har hypoteser), men numera faktiskt tycks vara en konspiration som har blivit alltmer evidensbaserad genom mängder av läkare, mikrobiologer och virologer som man lätt finner på t.ex. Rumble, SwebbTube eller Odysee.

Vetenskapliga partiets linje om utbildning, kvinnans frihet att välja och familjeplanering, samt bekämpande av barnavlande kulturer, skiljer sig dock markant från maktelitens taktik. Vi tror på att förnuft i frågan är fullt möjlig även för den allra mest religiöse som tror på skapelsens helighet.

Överbefolkningen  tränger nämligen undan Guds skapelse och utrotar den följaktligen stegvis. Population har betydelse helt oavsett vad psykopatiska mullor eller präster påstår i kortsiktig girighet. T.o.m. matematiken bakom är glasklar. Detta betyder att det finns absoluta bevis för påståendet, inte enbart evidens från olika vetenskapsfält som arkeolog eller biologi.

Men det är inte alla religiösa länder som fortsätter med massaveln heller. Vissa religiösa länder lyssnar på sanningens ord. Verkligheten har helt enkelt stirrat dem i vitögat. Ibland är det det intelligenta välutbildade folket självt som är emot sin religiösa regim, som t.ex. i Iran.

De vill inte förstöra vare sin välfärd eller sina nationer, så de leder genom att själva vara goda föredömen, samt skapar en egen kultur vid sidan av den ohållbara sekterismen, medan religionens påhejare försöker inskränka deras frihet att kontrollera sin numerär medelst preventivmedel.

Det finns en kamp mellan förstånd och oförstånd, mellan vetenskaplighet och villfarelser.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s