Visselblåsaren John O’Looney – Läkare och politiker råkar, med all sannolikhet, strax riktigt illa ut

Vissleblåsaren John O’Looney talar med Maria Zeee talar om gummiliknande långa blodproppar, unga människor som dör knall och fall, samt mängder av dödsfall av barn som inte går till begravningsbyrån, men direkt till krematorium i partier av 6-8 st. Ett nytt fenomen.

Om läkare och politiker inte erkänner sina brott inför polis och åklagare och tar sina straff så kommer sannolikt betydligt värre saker att ske med dem, tror John O’Looney.

Jag föreställer mig då folkdomstolar efter en revolution, där folket bestämmer straffen, vilket får dagens domar att framstå som trevliga, eller att anhöriga får tag på dem och bestämmer straffen själva, vilket sannolikt kommer få folkdomstolar att framstå som trevliga.

3 reaktioner till “Visselblåsaren John O’Looney – Läkare och politiker råkar, med all sannolikhet, strax riktigt illa ut

 1. Jag vet inte vad jag ska tro om det här ?
  Kan det vara så att man försöker få folk att lyncha doktorer ?
  Jag vaknade med amalgamet när jag var runt 40 år på 90-talet. Tyvärr alldeles för långsamt när det gällde vaccin där man sprutar in gifter direkt i blodet.
  2005 dog min mamma ihjälplågad av färgämnet titandioxid och en stelkrampsspruta.
  När ”pandemin” bröt ut hade jag redan provat att skippa stelkrampssprutan när jag blev biten av en rädd katt.
  Jag har väl berättat tidigare på din blogg om min frekvensapparat ” Monikor ” som jag kan spåra och avaktivera virus med ?
  Så jag vet att smittan och pandemin är fake.
  Frågan är väl hur farligt vaccinet är ?
  Anhöriga och bekanta har vaxxat sig och de lever fortfarande. En kusin väntar på att vaxxet ska uppdateras innan han tar tredje sprutan. En sjuksköterska som jag träffade på en manifestation för frihet och sanning blev väldigt sjuk efter andra sprutan. Hjärtbesvär.
  Vaccintillverkarna själva säger att de inte tycker om att folk har ett bra immunförsvar som bryter ner vaccinet. Kanske är de inte så skickliga på att tillverka otyg ?

  Varför delar du det här ? Vad vill du vi ska göra med informationen ?

  1. Visselblåsning innebär att man bör undersöka saken djupare.

   Tala gärna med barnmorskor och begravningsentrprenörer för att antingen bekräfta eller avfärda!

   Själv känner jag nu till en 66-årig man som dog i sömnen. Jag frågade hans vän om han hade tagit sprutan. Personen blev då helvild och stormade iväg i kognitiv dissonans. Jag misstänker att han dog p.g.a. biovapnet.

   Jag tar inga sprutor. Om jag tar något så tar jag i så fall vitaminerna, mineralerna och profylaxen som faktiskt finns!

 2. Det går väl inte att undersöka något djupare. Har du inte lyssnat på de som redan har ringt runt till myndigheterna ? Tror du inte jag har annat att göra än att ringa runt till barnmorskor ?

  Nej , din naivitet kommer inte att leda till något konkret. Vakna upp ! Vi har haft kvacksalverilagen i decennier som hindrar alternativa vetenskapliga mediciner att redovisa att de botar sina patienter.

  Du försvarar väl skolmedicinen för att vara vetenskaplig ?

  Det politiska parti som klart talar om att politikerna ljuger om allt ska jag rösta på.

  Knapptryckarna talar om folkets röst men det är inget att gå efter. Det är så mycket desinformation och en del människor kommer att göra ner och utöva påtryckning på de som har en annan syn i någon fråga.
  Och någon valsamverkan tror jag inte heller på.

  Jag stöder inte tandvårdsskadeförbundet längre fast nu heter de tandhälsoförbundet för de har lierat sig med fiender. Jag är inte alls för att betala skatt för att folk ska få laga sina tänder. Bort med sjukvårdsförsäkring . Bort med skatter. Var och en tar sitt eget ansvar för hälsan.

  Då hade folk tagit sig en ordentlig funderare på om de skulle lagt pengar på vaccination. Lätt att gå på vilka lögner som helst när man inte behöver betala vad det verkligen kostar.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s