Intelligens – Återigen vill de påtvinga värdelösa stänkmasker mot mild förkylning

Det milda förkylningsviruset Covid-19, som vaccinförespråkarna vill skrämma oss med, tycks nu ha blivit ännu mildare, men det är ändå viktigt att förstå den evident mekaniska anledningen varför vissa masker inte filtrerar bort virus:
https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2021/01/01/vetenskap-forskare-i-japan-har-testat-olika-maskers-effektivitet/

Precis. De vanliga maskerna läcker virus som såll, och/eller försvårar andningen, eftersom virus är extremt små och kräver mycket täta filter för att inte ta sig igenom. Fler vetenskapliga rapporter som påpekar det uppenbara länkas till i detta dokument: https://vetenskapligapartiet.files.wordpress.com/2022/08/goer-ansiktsmast-mer-skada-aen-nytta.pdf som jag laddade ner via Öysteins SwebbTube-kanal och DropBox. Tack Öystein.

Frågan uppkommer: – Varför vill de då att vi skall bära helt värdelös skyddsutrustning?

Om du tillhör en riskgrupp som försvagat eller aggraverat ditt immunsystem medelst mRNA-injektioner, eller har haft turen att få placebo och fortfarande är vid liv helt utan biverkningar, och absolut inte vill ha någon mutation av förkylning i vinter eller turbocancer, så finns är det olika vitaminer, mineraler och profylax som motverkar förkylningar tagna i rätt doser. Du har även möjlighet att tvätta händerna och ev. att tvätta matvarorna med antiseptiskt medel såsom sprit!

Jag är ingen läkare, men vill inte efter egna undersökningar köra upp pinnar från Kina i näsan. Om någon avtvingar prover från mig och jag inte kan vägra, kommer jag be om blodprov eller prov via en vanlig tops, eller helt enkelt döda dem i självförsvar och därigenom även försvara oskyldiga barn mot dem!

Jag skulle själv heller aldrig ta Remdesivir om jag skulle få en allvarlig förkylning p.g.a. listan med dödliga biverkningar. Jag kommer istället lita på olika kosttillskott, ev. antihistamin och ev. kortison, samt ge det egna immunsystemet lite tid.

Om man vill ha en mask mot förkylning för att skydda sig själv, eller andra sköra, så kan jag rekommendera https://archive.org/details/modifying-hepa-half-mask-safe-virus Denna täta mask med veckade HEPA-filter, som är både lättandade och filtrerar extremt bra.

Allt annat är, med all sannolikhet, enbart falsk trygghet, eller ev. ett medvetet massmord, en vilja att tjäna pengar, eller en vilja av makteliten att visa sin dominans. Personligen tror jag att de värdelösa maskerna är en del av ett planlagt massmord, d.v.s. att avleda uppmärksamhet från sådant som skyddar mot och stoppar infektioner, så att folk kan skrämmas att injicera mRNA-biovapnet som är tänkt att sänka befolkningsmängden, samt kommer fortätta att dra på sig förkylningar.

För de med dålig hörsel kan jag även rekommendera att ta av masken och tala på minst två meters avstånd, utomhus i sidvind, eller att använda headset och mobiltelefon om ni absolut måste höra på någon och måste prata med någon, absolut INTE att gå närmare någon för att höra! Folk som står nära varann och samtalar sprider lättare förkylningsvirus.

Den mask jag har är pinsamt nog från USA, så jag har betalat pengar som gått till skatt i världens mest kriminella psykopater, tyvärr, men noterar samtidigt att svenska idioter ville slänga fullt fungerande skyddsmasker som vi hade i våra beredskapslager strax innan det planerade massmordet. https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2020/04/16/beredskap-skyddsmask-90-tur-att-hundratusentals-skyddsmask-inte-skrotades/

Skyddsmask 90 har dessutom skydd för ögonen, vilket är vettigt, för vissa virus smittar ju även om de hamnar i ögonen via aerosoler och vi vet ju aldrig vad den galna makteliten kommer sprida ut härnäst.

För de som saknar förstånd, kan jag enbart rekommendera att ni INTE tittar på den här videon, men tar mRNA-biovapnet och på så vis hjälper Bill Gates med befolkningskatastrofen. Han har ju faktiskt rätt i att den är ett problem och att vi behöver nedväxt. Saknar du förstånd så är det ju dessutom en god gärning att hjälpa Darwinismen på traven!

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s