Tog verkligen Pedo Peter och den falske Fauci Paxlovid, eller tog de Ivermektin?

Steve Kirsch – Why did Biden and Fauci take Paxlovid?

Personligen tror jag att Pedo Peter och den falske Fauci agerade försäljare för Paxlovid genom fulmedia, som inte ställer några som helst svåra frågor, medan de i hemlighet tog den billiga välbeprövade Ivermektin, samt diverse välbeprövade kosttillskott som rekommenderade av läkare med karaktär.

Annars vore det, i min mening, att betrakta som självskadebeteende eller rentutav ett försök till experimentellt självmord. Givetvis är detta ”konspirationsteorier” nu, men vi vet ju hur det blivit med dem på sista tiden… De visar sig vara ofta evident sanna.

 

Pedo Peter och den falske Fauci’s självmord vet jag inte om vi ska hoppas på, men då skulle väl media kanske vränga det som slumpen eller åldern, MEN att att de tack vare det förträffliga vaccinet och Paxlovid förmodligen klarade sig bättre, men att det inte räckte ändå…

Den som lever får se vad fulmedia kommer vränga ihop härnäst. Allr bäst att inte se fulmedia alls. Så gör jag. Jag undviker fulmedia, eftersom jag vet vad repetitioner av storvulen lögn gör med hjärnan. Det kan hjärntvätta även den bäste rakt in i massformationen. Tag ledarskapet över er själva! Börja gärna med dessa utmärkta verktyg.


Utanför ämnet:

Förutom min spekulation noterar jag att namnet ”Paxlovid” är intressant. Skall folk älska att vila i frid? Eller söker läkemedelsmaffian liksom ”Pax”, d.v.s. frid och vi skall liksom ”love it”, d.v.s. älska det? Klart vi älskar fred och världsfred, men det är ju inte vad makteliten i USA skapar alls… än, även om jag hoppas på en bred regnbågskoalition med Rand Paul och Tulsi Gabbard och de Gröna, som gör något anständigt.

Jag föreställer mig hur förbrytare som skapade viruset, planerade utsläppet, släppte ut det, skapade s.k. ”pandemi” via WHO, skadade många av oss genom fulmedia och vaccinmandat, nedstängning och värdelösa masker, samt gav människor allvarliga biverkningar och död genom ett biovapen kallat vaccin, att alla döms i domstol.

Det blir nog ingen vanlig domstol eller ens någon regnbågskoalition, men antagligen lynchning och folkdomstol, under och efter USA:s folks egna revolution, som med all sannolikhet kommer stödjas även av drabbade polismän och militärer och deras vänner, vilka alla kommer sluta lyda befäl som arbetar åt den maktelit som ville skada och döda dem.

Det är inte enbart massmordet som kommer driva fram detta, men även bedrägeriet med fractional reserve banking i USA, d.v.s. att skapa krediter ur tomma luften, påföljande inflation, fattigdom och kaos för USA:S folk. Genom EU-lagstiftning så följer EU och Sverige idag Basel III-reglerna, vilket är ett förmildrat bedrägeri, Basel III-kapitalkraven infördes gradvis 2013-2019 och likviditetskraven fasades in 2015-2019, så förmodligen kommer vi klara oss bättre än USA, men det finns inga garantier för detta. Kina och Ryssland tycks mig vara betydligt stabilare med valutor baserade på ädla metaller.

Skulle folk investera de värdelösa pengarna i metaller eller aktier så att räntorna måste höjas drastiskt så undrar jag om inte allt faller likt ett korthus trots förmildrat bedrägeri med Basel III. Höjda räntor gör därefter att  högbelånade företag sannolikt kommer störtdyka på börsen, så det gäller förmodligen att välja rätt slags aktier, d.v.s. sådant man tror överlever en kris!

I detta läge kommer priser på ädla metaller förmodligen nå nya höjder och det är dessa vi skall ha i våra nya pengar anser jag. De skall inte vara märkta med valuta, men med vilka metaller och i vilken mängd! Detta blir kontanter som fungerar precis överallt internationellt. Slut på penningmångleriet och början på världsfreden och anständigheten. Endast kontrollutrustning behövs som verifierar metallernas äkthet. Det är mitt förslag.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s