Svar på frågan: Varför avvisas Amnestys rapport om att Ukraina bryter mot folkrätt och utsätter civila för livsfara?

Global Politics – Varför avvisas Amnestys rapport om att Ukraina bryter mot folkrätt och utsätter civila för livsfara?

https://swebbtube.se/w/j1ojZZBJfPj6iCEZshBjq7

Manus för min video:

Bara fråga! Jag tror jag vet svaret på frågan. Man undrar ju dessutom vilka slags s.k. ”militärer” det var? Snarare grundlurade civila under hot från nazistiska psykopater som tar order i en pyramid-struktur, där psykopater som Victoria Nuland sannolikt är i toppen av den strukturen. Rumble ”Oliver Stone Ukraine on fire”

Den psykopatiska planen är till synes uppenbar. De skall förblöda Ryssland till den sista ukrainaren, men det är förmodligen ännu mer psykopatiskt än så. Psykopaterna har nämligen hittills följt RAND Corporations instruktioner ”russia ukraine rand pubs research briefs pdf” men det är inte slutmålet. Slutmålet är sannolikt ännu värre.

Geopolitik och ett planerat folkmord först på folket i Donbass och nu på ukrainska män och civila, samt en del ryska och tjetjenska soldater givetvis. Ryssarna försöker uppenbarligen rädda de som de kan, ser det ut som. De verkar hålla sig till sanningen på RT, även om jag tror att det inte är så muntert för de ukrainare som hamnar i ryska fängelser efter utförda krigsförbrytelser. Den behandlingen lär vi inte få se.

Kriget stryper matleveranser till Afrika, vilket förmodligen är tänkt att skapa svält. Bli inte förvånad om leveranserna sänks! Kriget hotar även våra västliga fiat-valutor som minskar i värde, medan Rysslands och Kinas valutor, baserade på ädla metaller, givetvis stiger.

Jag vet inte om de vill rädda resten av Ukraina, men jag tror inte de kommer ha något val med det korrupta EU-regimen och den korrupte Zelinsky i ledningen, som tycks vara välsnärjd, hotad och mutad i gänget tillsammans med den s.k. ”Pedo Peter” och andra drogade i den intressanta Hollywood-soppan. Rumble: ”In The Trenches with Teddy Daniels” ”hollywood insider blows whistle on pedophilia segment”

Barnvåldtäktsmännen har sannolikt arbetat genom de s.k. ”Demokraternas” Woke-rörelse med HBTQ+ och samtidigt massinvandring av sådana som gifter sig med barn och våldtar dem.

Alla former av barnmisshandel skall accepteras, anser makteliten, och ingen ska få kränka ”avvikarna” eller deras s.k. ”profeter”. Det är ju tydligt vilka slags gudar som de dyrkar och där ingår nog både Satan, Mammon och Molok.

Bakom detta ligger tyvärr även svensk vapenindustri och tyvärr även svensk biovapenindustri. Ledaren för de som vill reducera befolkningsmängden medelst vacciner och stjäla människors jordbruk har vi upptäckt. Bill Gates säger det rakt ut. Rumble: The New American – Bill Gates Admits He Wants To Lower The Population Using Vaccines and Abortion

Jag är för kvinnans frihet över sin kropp och reducerad befolkning till balans med naturen, men det bör göras som i Sverige innan massinvandringen eller som kineserna gjorde det, d.v.s. med kvinnans frigörelse och förändrad kultur. Detta är det minst dåliga och mest humana jag finner. Alla kvinnor och män som vill kan dessutom använda preventivmedel med förstånd. Då behövs inga aborter.

Är ni för HBTQ, fundera då på var gränsen går för era bokstäver och om ni verkligen vill lägga till bokstaven ”P” på slutet i syfte att Zelensky skall få tag på era barn iförd läder och högklackat!? Vad skall man göra med dessa pedofiler? Avicii – For a better day, har ett bra förslag, anser jag.

Notera att det är dessa Hollywood-pedofiler som den solidariska svenska riksdagen applåderar för när de ställer sig vid sidan av ”Pedo Peter” och gänget! Sanningen om de mördade ukrainarna under ryskt förhör för att få fram uppgifter om krigsförbrytelser är nu också uppenbar. förmodligen direkt beordrat av Biden-regimen. Putin just dropped a TRUTH bomb on Ukraine, U.S. denies it | Redacted w Natali and Clayton Morris

Varför skall du rösta på någon i Riksdagen? Ingen av dem sätter ned foten mot vare sig Natos krigsförbrytelser eller den korrupta EU-vurmen. Ingen fäller den korrupta regeringen. Ingen talar sanning om Hollywood-pedofilin. Vi är nu i proxy-krig med Ryssland, så jag ser det som så att det är idag pedofila landsförrädare som dragit in oss i krig.

När skall ni som är för fred, neutralitet och alliansfrihet och har bättre karaktär börja ställa upp och valsamverka mot denna perversa korruption och ge folket flera olika seriösa alternativ för fred och anständighet?

Är ni i ledningen för olika småpartier redan snärjda eller mutade? I så fall måste människor med karaktär göra utbrytningar som valsamverkar!

Valsamverkanspartiets lista är öppen för hela det politiska spektrumet, precis nästan lika öppen som vallokalen är, såsom sig bör i en äkta demokrati, där man inte förbjuder eller tystar oppositionen som i Ukraina! Det är enbart en sak jag inte accepterar, nämligen partier som vill digitalisera den lilla demokrati vi har kvar och det beror på att då hamnar makten hos crackers eller den som administrerar systemet, inte hos folket.

Vill du istället ha mer demokrati, av folket, för folket genom folket, överväg då Demokrati, vetenskaplighet, deliberativitet och direktdemokrati genom Vetenskapliga partiet! eller något annat parti som ansluter sig till Valsamverkanspartiet!

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s