Roger Richthoff – Att Socialdemokraterna sa ja till NATO kan bero på Sverigedemokraterna

Att (S) sa ja till NATO kan bero på (Sd) – Roger Richthoff

4 reaktioner till “Roger Richthoff – Att Socialdemokraterna sa ja till NATO kan bero på Sverigedemokraterna

  1. Richthoff har sannolikt helt rätt i sin analys att Sd-ledningen kört över sitt eget partifolk och landsdagarna och hur det gick till, för att få sitta med vid maktens bord.
    Det är ett svek att kasta grundläggande värderingar som partiet tidigare beslutat om, dvs att lämna EU och vägra Natomedlemskap, till att nu godta högerpolitiken tillsammans med sossarna, för att kunna sitta vid köttgrytorna. Trist att Richtoff tvingades lämna partiet. Han uttryckte många vettiga synpunkter och klokskap.
    Han missade dock en viktig sak (eller medvetet undvek). Nämligen vad den troliga orsaken till att
    sossarnas partistyrelse med Magdalena Andersson ville dra in oss i Nato troligen heter påverkan överdrivna hotbilder och manipulation från försvarsmaktens officerskår om det sk ” förändrade säkerhetsläget” för Sverige i närområdet, vilket är en ren ”bluff från försvarsmakten”.
    Ryssland har aldrig varit ett hot mot Sverige som nation, men försvarsmakten har spelat ut detta kort med lögner och propaganda i medierna därför att de gynnas av upprustning mycket effektivt med sin vanliga lögner. SVT och ”stasi-jounalistiken” i Sverige har godvillig och utan ifrågasättandet släppt fram både överbefälhavare, officerare och personer från försvarshögskolan som fått stå och dra lögner i dumburken på bästa sändningstid i Rapport och Aktuellt, för utom den överlägset värsta lögn-propaganda-centralen i svensk historia, nämligen TEXT-TV . Död åt denna eländiga propagandistiska desinformations kanal.

  2. Jag skulle vilja tillägga, att militär upprustning aldrig har varit till någon fredsbefrämjande framgång på jorden, utan istället säkerställer att vapen kommer att användas för att attackera andra och knappast aldrig till försvar av det egna landet, mer än undantagsvis. Allmän nedrustning är överlägsen, tillsammans med fredsplikt, diplomati och förhandlingar.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s