Vänsterpartiet och Socialdemokraterna i Växjö svarar på Martins frågor

Vänsterpartiets valstuga i Växjö svarar på Martins frågor

Socialdemokraternas valstuga i Växjö svarar på Martins frågor

3 reaktioner till “Vänsterpartiet och Socialdemokraterna i Växjö svarar på Martins frågor

 1. Konstigt att någon/något parti tar sig besväret att svara på ….
  De är väl sig så högfärdiga i sin ideologi, så folket kan bara skratta åt idiotin, deras overklighet.
  Ideologi, vänster och höger inför folket, är enbart skådespel. Klimatalarmismen är fejk! Ryssland har inga imperialistiska intressen av Sverige. Vaccinationer mot säsongsinfluensor har enbart ett syfte, nämligen att reducera jordens befolkning.

  1. Inte alls konstigt. De får uppmärksamhet som de behöver, ”demokrati” kräver det och svåra frågor hjälper dem att använda hjärnorna bättre. Visserligen kanske du tycker att jag liksom vinner ”debatterna”, men det är ju din åsikt, baserad på att vi tycker lika i mycket.

   Värre vore väl om de vägrar svara på frågor, likt Miljöpartiet. https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2018/03/25/14-uppriktiga-och-valmenande-fragor-till-miljopartiet-som-nu-ligger-under-4/
   Om man röstar på ett så klandervärt parti så är man ju verkligen en medbrottsling till demokratistöld.

   Jag skrattar inte åt dem. De är oerhört duktiga på att framföra sin politik. Det är lätt att de drar med folk. De tror ofta själva på sin ideologi och jag tror knappast att det är ett skådespel för dem.

   Tror att du kan ha rätt. Klimatalarmismen är förmodligen överdriven, men samtidigt är jag öppen för att de kan ha rätt. Min egen tolkning av diagrammen och annan info är att en större fara är supervulkanutbrott, asteroider eller kärnvapenkrig, som ev. kan blockera solljuset och inleda en ny istid. Det är min egen ”klimatalarmism”.

   Korrekt. Ryssland har inga imperialistiska intressen av Sverige. Det vet även militären. Hotet utgörs av ett imperialistiskt medlemskap i Nato, borgerlig regering och upprustning på inrådan av USA/NATO. Det kan leda till tredje världskriget.

   Enligt det jag tagit del av från erfarna mikrobiologer, virologer, psykiatriker och psykologer så misstänker jag nu att vaccinationer mot säsongsinfluensor har flera syften.

   1. Pengar vid försäljning av munskydd som inte filtrerar bort virus, PCR-tester som inte skall användas som de används https://rumble.com/v1eiijf-the-great-reset-karry-mullis-how-pcr-tests-work-fauci-will-lie.html
   … och s.k. ”vacciner” [biovapen] som inte vaccinerar men ofta dödar de godtrogna.

   2. Skapa biverkningar och sjukdom som Läkemedelsindustrin kan profitera på.

   3. Att reducera jordens befolkning genom förtida död och ökad sterilitet. https://rumble.com/vephez-vaccines-used-for-depopulation-says-bill-gates.html

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s