Kritik av Naturens parti – Ytterligare en dålig piratkopia eller helt vanlig dumhet?

Tyvärr tycks Naturens parti vara ytterligare ett av bankmaffians partier, eftersom de ignorerar vad som är bäst för folken i världen och verkar vilja ge makten till den psykopatiska bankmaffian, via anonym röstning via Bank-ID, på osäkra plattformar på osäker hårdvara från främmande makt, i vilken bankmaffian äger företagen som lägger in bakdörrarna i mobiltelefoner, datorer och appar.

https://swebbtube.se/w/oMchat49J4aPRE7fZPtfnj

genom mobilt bank-id
Källa: https://web.archive.org/save/https://naturensparti.se/varanpolitik/direktdemokrati.html

Organisatören, som håller i info-adressen till Naturens parti, spelar dum genom att svara än här och än där, vid kommunikation via e-post, vilket är så pass dumt att det endast kan vara en medvetet spelad dumhet. Dumheten är inte IQ-relaterad, men givetvis medvetet spelad.

Ett liknande fenomen ser vi i Direktdemokraterna och i Knapptryckarna. Gamla gubbar som gaggar ständigt i timslånga monologer med alla möjliga galna infall och påståenden, medan andra charlataner eller halvidioter har till uppgift att skicka hjärtan via främmande makts manipulativa CIA-plattform. Samtidigt som [hemlighetsfull bisarr organisations] galjonsfigur vet om att det är admin/cracker som styr, så behåller man envetet en total ignorans om IT-säkerheten och öppnar därför dörren på vid gavel för valfusk, vilket många intelligenta människor har påpekat.

”Naturen” är sannolikt enbart en dålig täckmantel för Naturens parti, tror jag, precis som ”folkets röst” genom digital direktdemokrati är det för de andra charlatanerna. De bryr sig förmodligen inte om vare sig folkets röst, nationell/lokal beredskap, lämplig skyddsutrustning eller ekologisk hållbarhet på riktigt, såsom Vetenskapliga partiet helt evident gör.

Det gör heller inte Miljöpartiet som vägrar svara på mina 14 frågor. Senast i förrgår vägrade dessa charlataner svara på mina frågor i sin valstuga i Växjö. Det var frågor som folket har rätt att få besvarade i en DEMOKRATI! Men dessa globalismens lakejer vet väl knappast hur man ens stavar till ordet? De har för länge sedan lagt ned sitt utträdeskrav ur EU. Inte heller Liberalernas bombliberaler ville vara med om att få frågor som folket sedan kunde betrakta deras svar på.

Naturens parti svarar, helt evident, heller INTE på frågor, så som Vetenskapliga partiet faktiskt gör genom en lösning som är ekologiskt hållbar med minimalt mänskligt lidande, d.v.s. nedväxt till balans med naturen.

Men visst är bankmaffians bruna massmord genom gifter, GMO, krig, massmigration, drunkningar, konfliktskapande, kaos, sanktioner desinformation och sprutor, som skadar och dödar människor (främst mörkhyade) skulle visserligen kunna vara bra för naturen och många arters överlevnad på lång sikt om de lyckas minska populationen drastiskt globalt, även om det är ett mycket grymt, omoraliskt och inhumant sätt som Vetenskapliga partiet definitivt INTE förespråkar, men vill bestraffa hårt.

Bankmaffians agerande är rättsvidrigt, moraliskt vidrigt och känslomässigt vidrigt och det är precis lika vidrigt att genom dessa partier arbeta åt dem när man känner till sin egen belägenhet.

De talar ofta om bruna partier med hänvisning till Hitlers brunskjortor. Men inget är väl mera ”brunt” än de partier som har skapat och skapar eländet i sin falska godhet och oärlighet, och därigenom ger makten till psykopaterna i toppen genom sin egen medvetna inkompetens och medvetna ondska. Låt oss fortsätta vara ärliga, hålla oss till evidensen och söka efter hederligare och intelligentare människor med karaktär!

Med äkta kamratliga hälsningar till alla hederliga människor
Martin Gustavsson
Växjöpartiet, Kronobergspartiet och Vetenskapliga partiet,
som går till val genom Valsamverkanspartiet

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s